Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod Galben de viscol in Caras-Severin

Adevărul Adevărul,
Cod Galben de viscol in Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol pentru zece judete ale tarii si pentru Capitala, valabil de vineri ora 18:00 pana duminica, ora 18:00. in acelasi interval, alte 16 judete, printre care si Caras-Severinul, sunt sub avertizare de cod galben. continuă pe Adevărul

ANM: Cod galben de viscol in Buzau si Braila

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, o atentionare cod galben de viscol pentru judetele Buzau si Braila, valabila pana la ora 22:30. in intervalul mentionat, in jumatatea de.

Cod Galben de ceata in doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat cod galben de ceata in doua judete din tara, miercuri dimineata.

Cod galben de ceata pentru Valcea si Olt.

Judetele Valcea si Olt se afla sub cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 08:00 si 11:00. Se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 metri.

Prahova, sub cod galben de ninsori si viscol. Racirea vremii va fi accentuata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de ninsori, viscol si ger, valabil pentru 16 judete din tara, inclusiv Prahova. Alte 10 judete, inclusiv Capitala, sunt avertizate cu cod portocaliu.

Cod galben de ceata pentru judetele Valcea, Dolj, Gorj si Olt.

Judetele Valcea, Dolj, Gorj si Olt se afla, pana la ora 12. 00, sub cod galben de ceata, conform Agerpres. Potrivit meteorologilor, ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. Ceata va afecta si municipiile Dragasani, Targu Jiu, Craiova, Slatina. Citeste si: Ger si viscol. Prognoza meteo pana pe 2 februarie.

Cod galben de ninsori, polei si vant in zece judete din est.

Zece judete din estul tarii se afla, marti seara, sub cod galben de ninsori, polei si vant, in Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati urmand sa se depuna un strat de zapada de aproximativ 10 centimetri, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Tot in judetele Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati, unde codul galben este valabil pana miercuri la 2. 00, sunt asteptate intensificari temporare ale vantului de 40-50 km/h, spulberand zapada, si polei, pe arii .

Cod galben de ceata in patru judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 12. 00, pentru patru judete din tara.

Cod galben de ninsori, polei si vant in opt judete din estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, doua noi avertizari cod galben de ninsori, polei si vant, valabile pentru opt judete din estul tarii. Astfel, pana miercuri la ora 02:00 sunt.

AVERTIZARE Cod galben de ceata si de polei pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de Cod galben, una de polei si una de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Drumuri judetene inchise circulatiei in Bacau, in urma avertizarii de COD GALBEN

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben, autoritatile incercand astfel sa previna inzapezirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )