Libnet.ro
UNICEF

19:45

ANM: Cod galben de viscol in Buzau si Braila

B1 B1,
ANM: Cod galben de viscol in Buzau si Braila

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, o atentionare cod galben de viscol pentru judetele Buzau si Braila, valabila pana la ora 22:30. in intervalul mentionat, in jumatatea de. continuă pe B1

ANM: Cod galben de polei pentru sapte judete

Meteorlogii au lansat, marti dimineata, un cod galben de polei pentru sapte judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul a intrat in vigoare la ora 08:00 si va expira la o.

ANM: Cod galben de ceata pentru sase judete

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru sase judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 09:00 si.

ANM: Cod galben de ceata si polei in Dobrogea si Moldova

Meteorologii au emis, luni seara, doua avertizari cod galben de ceata si, respectiv, polei pentru Dobrogea si cateva judete din Moldova, valabile pana la ora 02:00. Potrivit Administratiei Nationale de.

ANM: Cod galben de ninsoare in nord-estul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsoare pentru judetele Suceava, Botosani, Neamt si Iasi, valabila in intervalul 09.

Ninge abundent la Suceava. Cod galben de viscol si polei

Ninge abundent, incepand de luni dimineata, pe intreaga suprafata a judetului Suceava. Autoritatile au emis o atentionare de cod galben de ninsoare, vant si polei.

Cod galben de ninsori, polei si vant in zece judete din est.

Zece judete din estul tarii se afla, marti seara, sub cod galben de ninsori, polei si vant, in Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati urmand sa se depuna un strat de zapada de aproximativ 10 centimetri, potrivit unor atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Tot in judetele Bacau, Vaslui, Vrancea si Galati, unde codul galben este valabil pana miercuri la 2. 00, sunt asteptate intensificari temporare ale vantului de 40-50 km/h, spulberand zapada, si polei, pe arii .

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru cateva judete din tara.

AVERTIZARE Cod galben de ceata si de polei pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de Cod galben, una de polei si una de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

METEO Cod galben de polei, ceata si vant, emis pentru mai multe judete din tara. in Moldova se asteapta viscolul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni mai multe avertizari de ceata, polei si vant. in patru judete din Moldova a fost emis Cod galben de ninsori si vant. Specialistii anunta ca pe Autostrada Soarelui se circula cu dificultate din cauza cetii.

UPDATE Cod galben de polei, ceata si vant, emis pentru mai multe judete din tara. in Moldova se asteapta viscolul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni mai multe avertizari de ceata, polei si vant. in patru judete din Moldova a fost emis Cod galben de ninsori si vant. Specialistii anunta ca pe Autostrada Soarelui se circula cu dificultate din cauza cetii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )