Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cod galben de viscol in 8 judete din sud-vest / Informare meteo de vant, polei, ploi si precipitatii mixte in mare parte din tara.

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de viscol in 8 judete din sud-vest / Informare meteo de vant, polei, ploi si precipitatii mixte in mare parte din tara.

Administratia Nationala de Meteorologie e emis un cod galben de viscol valabil joi intre orele 6. 00 si 22. 00, in zone din opt judete. In judetul Caras-Severin si in zona de munte a judetelor Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Sibiu, Alba si Hunedoara vantul va avea intensificari sustinute, cu viteze ce vor depasi la rafala 70. 80 km/h, iar pe creste 90 km/h. continuă pe Hotnews

Cod galben de viscol in sapte judete, de joi dimineata. Precipitatii mixte, vant si polei in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de viscol in zona montana din sapte judete, pe durata zilei de joi, 30 noiembrie, respectiv o informare de precipitatii mixte, polei si vant la nivelul intregii tari, valabila din noaptea de miercuri spre joi.

Se anunta cod galben de viscol in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare tip cod galben de viscol in zona montana din sapte judete, valabila pe durata zilei de joi.

Alerta meteo: vremea se schimba radical. Cod galben de ploi puternice si vant in Baragan, cand sunt asteptate ninsori

Vremea se schimba radical in urmatoarele ore. Baraganul intra de duminica dupa-amiaza sub avertizare de cod galben de ploi puternic si vant, in timp ce in 7 judete din zona de munte sunt anuntate ninsori abundente.

Schimbare dramatica a vremii. Meteorologii au emis un cod galben de ninsori si viscol

Schimbare dramatica a vremii. Meteorologii au emis un cod galben de ninsori si viscol pentru opt judete. La altitudini mari se va depune strat consistent de zapada, iar ninsoarea va fi.

Ploi si ninsori in toata tara. Meteorologii anunta Cod galben si Cod portocaliu pentru 31 de judete

Incepand de luni si pana in dupa-amiaza zilei de marti va ploua continuu si se vor cumula cantitati de apa in jur de 30 35 l/mp. in cursul noptii de luni spre marti si in dimineata zilei de marti, cand si vantul va avea unele intensificari, cu viteze la rafala ce vor atinge temporar 45 55 km/h, se precizeaza in prognoza data de meteorologi. 31 de judete vor fi afectate de Cod galben si Cod portocaliu de ploi sau ninsori.

Avertismentul meteorologilor. Noua judete, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in urmatoarele ore in noua judete din Transilvania.

Cinci judete sunt sub cod galben de ceata

Cinci judete se afla, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de ceata si burnita in sase judete, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis duminica seara o avertizare cod galben de ceata pentru sase judete, fiind anuntata ceata densa ce scade vizibilitatea, informeaza News. ro. In unele locuri, izolat, va aparea si burnita.

Cod galben de ceata luni dimineata in cinci judete

Meteorologii au emis luni dimineata mai multe atentionari de Cod galben de ceata valabil pana la ora 11. 00, in judetele Ialomita, Giurgiu, Calarasi, Constanta si Tulcea.

Pericol pe sosele. Cod galben de ceata densa, la Fetesti, vizibilitate sub 50 m

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe zone din noua judete ale tarii, printre care si Ialomita, dar si pentru municipiul Bucuresti. Specialistii anuntata ceata densa ce va scadea vizibilitatea chiar si sub 50 de metri. in unele zone se va semnala, de asemenea, burnita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )