Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de viscol si ninsori in sud-estul tarii, pana joi la ora 20.00

Hotnews Hotnews,
Cod galben de viscol si ninsori in sud-estul tarii, pana joi la ora 20.00

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de viscol si ninsori pentru zona de sud-est a tarii, valabil de miercuri ora 02. 00 pana joi ora 20. continuă pe Hotnews

Cod Galben de ninsori si viscol in sud-estul tarii. incepe sa ninga din aceasta noapte. Vezi prognoza meteo

Meteorologii au emis cod galben de ninsori si viscol pentru regiunile din sud-estul Romaniei. Avertizarea este valabila in intervalul 19 decembrie, ora 02. 00 20 decembrie, ora 20. in intervalul mentionat,.

Cod galben de ninsori, ploi si viscol in toata tara

Cod galben de ninsori, ploi si viscol in toata tara. Codul galben este valabil de sambata, de la ora 18:00, pana luni, 17 decembrie, ora 10:00. Potrivit ANM, in internvalul mentionat vor fi.

ANM: Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului pentru sudul Moldovei, Dobrogea si Muntenia

Meteorologii au emis, marti, cod galben de ninsori si intensificari ale vantului. Potrivit ANM, avertizarea intra in vigoare miercuri, ora 02. 00, si este valabila pana joi, ora 20. in intervalul.

Cod galben de ninsori si intensificari ale vantului pentru sase judete din Moldova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori viscolite, valabila pana luni, ora 20. 00, pentru judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Neamt si Vaslui. in intervalul mentionat, in nordul si.

Cod galben de ninsori pentru zona Moldovei

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori viscolite, valabila pana luni, ora 10. 00, pentru judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Vrancea, Harghita si Covasna. in intervalul.

Cod galben de ninsori viscolite pentru zona Moldovei

Meteorologii au emis duminica o avertizare Cod galben de ninsori viscolite, valabila de la ora 10. 00, pana luni, la ora 10. 00, pntru judetele Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Neamt, Vaslui, Vrancea, Harghita.

VIDEO Avertizarea cod galben de ninsori viscolite, restransa la noua judete din Moldova

Meteorologii au actualizat avertizarea cod galben de ninsori viscolite, valabila de pana luni la ora 10. 00, la noua judete din Moldova.

COD GALBEN DE PLOI de sambata seara pana luni dimineata.

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anuntat vineri seara, la comandamentul de iarna de la MAI, ca va fi emisa o atentionare cod galben de ploi, valabila de sambata seara pana luni dimineata, cantitati insemnate de precipitatii fiind asteptate in Banat si in Crisana, anunta mediafax. Potrivit directorului Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), in Banat s-ar putea inregistra pana la 25 de litri pe metru patrat, iar in Crisana, pana la 15 litri pe metru patrat. Sandu a mai spus .

Vezi judetele vizare de CODUL GALBEN de NINSORI in urmatoarele doua zile.

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod galben de ninsori si intensificari ale vantului pentru Dobrogea, sudul si estul Munteniei si sudul Moldovei. In aceste zone va ninge, incepand din dupa-amiaza zilei de miercuri, in timp ce in judetele Constanta, Tulcea, Giurgiu, Ialomita si Calarasi va fi viscol, iar vizibilitatea va fi redusa. ANM avertizeaza, de asemenea, ca in urmatoarele zile vremea va fi in racire in toate zonele, devenind geroasa in cursul noptilor si .

Cod galben de ninsori si ploi in toata tara.

Peste 25 de masini, majoritatea autoturisme mici, au ramas blocate, duminica dimineata, pe drumul national DN24 Iasi - Vaslui, dupa ce soseaua s-a blocat din cauza viscolului si a ninsorilor in apropriere de localitatea vasluiana Codaesti. Autoritatile vasluiene au decis, duminica dimineata, inchiderea drumului national DN 24 Vaslui - Iasi din cauza blocajului aparut pe raza comunei vasluiene Codaesti, in zona Movila lui Burcel, unde viscolul si ninsorile au condus la formarea sulurilor de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )