Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cod portocaliu si Cod galben de furtuni. Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu si Cod galben de furtuni. Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii

Sase judete din Moldova se afla miercuri, pana la ora 11. 00, sub Cod portocaliu de furtuni. De asemenea, 18 judete din tara se afla miercuri sub Cod galben de furtuni. De altfel, au fost emis mai multe avertizari de inundatii, inclusiv o avertizare de Cod rosu pentru judetul Timis. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de furtuni in vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod Portocaliu de furtuni valabile in ora urmatoare in localitati din judetele Timis, Bistrita-Nasaud, Mures.

Cod portocaliu de furtuni emis pentru Moldova. Mai multe judete se afla sub Cod galben de ploi si vijelii

Sase judete din tara se afla pana miercuri dimineata sub Cod portocaliu de furtuni. Specialistii au mai emis si doua atentionari de Cod galben de furtuni, una valabila pana marti seara si una pana miercuri dimineata.

Cod portocaliu si galben de ploi in multiple judete din Romania

Judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau vor fi, pana miercuri dimineata, sub avertizare cod portocaliu de ploi, iar alte 31 de judete au fost avertizate cu cod galben, in unele zone cantitatile de apa depasind 50 de litri pe metru patrat.

Cod PORTOCALIU de INUNDATII in judetele Bihor si Arad

Hidrologii au emis, luni, a emis un cod portocaliu de inundatii, valabil de luni dimineata pana la ora 14. 00, in judetele Bihor si Arad.

Romania sub ape. E cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete! Autoritatile sunt in alerta maxima

Hidrologii au instituit Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete pana miercuri dupa-amiaza in timp ce rauri din 35 de judete se vor afla sub Cod Galben de inundatii. Astfel,.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale pentru sase judete din Moldova care va intra in vigoare marti la ora 14,00. Potrivit meteorologilor, marti, .

Cod portocaliu de inundatii in Mures si Sibiu

Hidrologii au instituit Cod Portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Mures si Sibiu, avertizarea fiind valabila pana miercuri dimineata la ora 2,00. Potrivit Institutului National de.

Cod portocaliu de inundatii in nordul Moldovei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod Portocaliu de inundatii valabila pe rauri din judetul Suceava pana la ora 24,00. Potrivit Institutului National de.

Cod portocaliu de furtuna in vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica seara o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru judetul Timis, valabila pana la ora 20,00. Potrivit meteorologilor,.

Cod PORTOCALIU de PLOI si INUNDATII in Moldova

Sase judete din Moldova - Botosani, Iasi, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau - se afla, pana la ora 23. 00, sub cod portocaliu de ploi si inundatii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )