Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cod portocaliu de viituri pe rauri din judetele Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Valcea si Arges

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de viituri pe rauri din judetele Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Valcea si Arges

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod por. continuă pe România Liberă

Alerta METEO de viscol si ninsori! Cod galben si cod portocaliu de vreme rea

Meteorologii au emis cu scurta vreme in urma o avertizare cod galben de ploi abundente, intensificari ale vantului si ninsori insemnate cantitativ si viscolite dar si un cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente.

Cod portocaliu de viscol in zona montana si ploi abundente si intensificari ale vantului in restul tarii: Cand expira avertizarile meteorologilor (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente pentru zona montana din cinci judete. in paralel a fost emisa si o avertizare cod.

ANM: Ploi in toata tara, cod portocaliu de viscol in Carpatii Meridionali

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de viscol si ninsori in Carpatii Meridionali si un cod galben de precipitatii pentru nordul Olteniei, nordul Munteniei si sudul Banatului, avertizand ca urmeaza ploi in toata tara.

Cod galbende ploi intense si intensificari ale vantuluisi Cod portocaliu deninsori si viscol. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis Cod galben de ploi abundente si intensificari ale vantului, dar si ninsori in vestul si nordul Olteniei, nordul Munteniei si sudul Banatului. Pentru Carpatii Meridionali, la peste 1. 700 de metri altitudine, va fi Cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )