Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod ROSU de canicula in Ungaria. Avertismentul MAE pentru turisti

România Liberă România Liberă,
Cod ROSU de canicula in Ungaria. Avertismentul MAE pentru turisti

Inspectoratul de Meteorologie din Ugaria a informat ca se mentine avertizarea de cod rosu de canicula pentru perioada urmatoare, respectiv pana in 16 august, pe aproape intreg teritoriul acestei tari, a transmis MAE cetatenilor romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria. continuă pe România Liberă

Cod rosu de canicula in Italia. Exista riscul unor fenomene meteorologice accentuate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat, vineri seara, ca in Italia, in Croatia si in Ungaria autoritatile au emis cod rosu de canicula. in Peninsula au fost prognozate cele mai ridicate temperaturi din aceasta vara, care pot ajunge pana la 40 de grade Celsius, noteaza Mediafax.

Cod rosu de interventie. Mobilizare masiva de salvatori la accidentul cu turisti ucraineni de pe A2, soldat cu 2 morti si 41 de raniti

Mobilizare masiva de forte pentru salvarea turistilor ucraineni care s-au rasturnat cu autocarul pe Autostrada Soarelui. Zeci de echipaje de la ISU din Calarasi, Slobozia si municipiul Bucuresti, dar si medici de la Ambulanta au fost alertati sa intervina.

Arsita a pus stapanire pe Europa! E cod rosu de canicula in mai multe state

Arsita a pus stapanire pe Europa! E cod rosu de canicula in Polonia, Cehia, Austria, Croatia si Ungaria! Iar in 16 tari, printre care se afla si Romania este cod portocaliu.

MAE, atentionare de calatorie: Cod rosu si portocaliu de canicula in Ungaria

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria ca Inspectoratul de Meteorologie local a emis un cod rosu de canicula pentru judetele din.

Atentionare de calatorie MAE: Cod rosu si portocaliu de canicula pe teritoriul Ungariei

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria ca Inspectoratul de Meteorologie local a emis un cod rosu de canicula pentru judetele situate in sud-estul, estul, centrul si nord-vestul Ungariei, pentru celelalte judete fiind valabil cod portocaliu.

Cod rosu si portocaliu de canicula pe teritoriul Ungariei. Atentionare MAE

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Ungaria ca Inspectoratul de Meteorologie local a emis un cod rosu de canicula pentru judetele situate in sud-estul, estul, centrul si nord-vestul Ungariei, pentru celelalte judete fiind valabil cod portocaliu.

MAE avertizeaza: A fost emis cod rosu de canicula in Italia si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Italia ca Serviciul Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene a anuntat.

Europa, lovita de canicula. Este cod rosu in mai multe state. Zone din Spania, mistuite de un incendiu urias

Valul de temperaturi tropicale va topi si astazi cea mai mare parte a Europei. Este cod rosu de canicula in Polonia, Slovacia, Austria, Croatia si Ungaria. in alte 13 tari, printre care se numara Italia,.

Cod ROSU de avertizare pentru turistii de pe litoralul Bulgariei

Autoritatile din Bulgaria au emis o alerta de tip cod rosu, vineri, privind riscul unor incendii de vegetatie in estul tarii, in principal in zonele de pe litoral.

Alerta de tip cod rosu in zona litoralului bulgar. Turistii, avertizati sa fie vigilenti

Autoritatile din Bulgaria au emis o alerta de tip cod rosu, vineri, privind riscul unor incendii de vegetatie in estul tarii, in principal in zonele de pe litoral, avertizand localnicii si turistii sa fie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )