Libnet.ro
UNICEF

00:07

Codrin Stefanescu, despre Congresul PSD: in momentul de fata nu exista un competitor pentru Liviu Dragnea

B1 B1,
Codrin Stefanescu, despre Congresul PSD: in momentul de fata nu exista un competitor pentru Liviu Dragnea

Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, a spus joi seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si Sabin Orcan si difuzata la postul B1 TV, ca. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, despre Congresul PSD: in momentul de fata nu exista un competitor pentru Liviu Dragnea (VIDEO)

Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, a spus joi seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si Sabin Orcan si difuzata la postul B1 TV,.

Codrin Stefanescu: Victor Ponta va pleca in Turcia la analize. Este vorba de cateva ore, de jumate de zi (VIDEO)

Codrin Stefanescu, secretar general al PSD, a spus joi seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si Sabin Orcan si difuzata la postul B1.

Congresul PSD ar putea avea loc la finalul lunii octombrie

Congresul PSD, in care se va alege conducerea partidului, ar putea avea loc la finalul lunii octombrie, mai devreme decat era prevazut initial 16 noiembrie). Deputatul PSD Marcel Ciolacu, secretar al Camerei Deputatilor, a declarat pentru HotNews. ro ca deja a solicitat ca la finalul lunii octombrie, cand se finalizeaza alegerile in organizatiile judetene, sa fie organizat congresul.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a.

Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Nu ne mai putem numi PARTID MARE daca nu avem pe cineva

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD a declarat, luni, ca partidul sau sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )