Libnet.ro
UNICEF

21:00

Codul galben de inundatii va fi ridicat. I. Sandu : in urmatoarele zece zile vor mai fi furtuni.

România Liberă România Liberă,
Codul galben de inundatii va fi ridicat. I. Sandu : in urmatoarele zece zile vor mai fi furtuni.

UPDATE: Seful Agentiei Nationale de Meterorologie, Ion Sandu, a apreciat ca la inceputul saptamanii viitoare se asteapta noi atentionari de vreme rea, de pe 10 si pana pe 11 iunie, cu cantitati mai insemnate de precipitatii, informeaza Realitatea. net. Nu se stiu exact care vor fi zonele afectate la acest moment. Pe 10 iunie INMH apreciaza ca Dunarea va avea nivel maxim la Budapesta. _ _ _ _ Codul galben de inundatii va fi ridicat, vineri seara, dar ploile vor continua si in urmatoarele . continuă pe România Liberă

Codul galben de inundatii expira, dar ploile vor continua. O noua avertizare ar putea fi emisa luni

Codul galben de inundatii va expira vineri seara, insa ploile vor continua si in urmatoarele zile, in cantitati mai mici, o noua atentionare putand fi emisa luni dimineata, pentru intervalul 10-12 iunie, au anuntat, in aceasta dimineata, reprezentantii comandamentului pentru situatii de urgenta. intr-o sedinta de Guvern.

Codul galben de inundatii va fi ridicat, dar ploile continua. ...

Codul galben de inundatii va fi ridicat, vineri seara, dar ploile vor continua si in urmatoarele zile, in cantitati insa mai mici, informeaza Mediafax. O noua atentionare ar putea fi emisa luni dimineata, pentru intervalul 10-12 iunie, au anuntat, la Guvern, reprezentantii comandamentului pentru situatii de urgenta. Potrivit estimarilor Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, debitul Dunarii la intrarea in tara va atinge, in perioada 14-15 iunie, o valoare maxima estimata .

Codul galben de furtuna in Prahova, Dambovita, Buzau si Arges se mentine pana la ora 18.00

Zona de munte a judetelor Prahova si Buzau si jumatatea sudica a judetelor Arges si Dambovita se afla sub cod galben de furtuna intre 16. 30 si 18. 00, potrivit unei noi atentionari emise de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )