Libnet.ro
UNICEF

19:46

Codul Rutier s-ar putea modifica din nou. La ce s-au mai gandit parlamentarii

România Liberă România Liberă,
Codul Rutier s-ar putea modifica din nou. La ce s-au mai gandit parlamentarii

Atunci cand un sofer contesta amenda primita, dosarul va fi preluat de instanta pe raza careia isi are domiciliul, nu ca in prezent, cand dosarul este trimis instantei din zona unde a fost savarsita abaterea. parlamentarii vor sa schimbe Codul Rutier si sa introduca acest amendament. continuă pe România Liberă

Se schimba Codul Rutier. Cine nu plateste taxele la timp, nu mai poate circula cu masina

Codul Rutier urmeaza sa fie modificat printr-o Ordonanta de Urgenta, iar una dintre schimbari va fi aceea ca persoanele care nu declara masina cumparata si care nu platesc taxele la timp nu vor mai putea ci.

Carmen Iohannis gafeaza din nou. Care a fost tinuta Primei Doamne la vizita presedintelui german la Sibiu (FOTO)

Carmen Iohannis, Prima Doamna a Romaniei, a comis o noua gafa vestimentara, de data aceasta cu ocazia vizitei presedintelui german Joachim Gauck la Sibiu. Aceasta nu numai ca a purtat din nou o rochie.

Grupul Volkswagen ar putea scoate din productie peste 40 de modele

Volkswagen ar putea scoate din productie peste 40 de modele din portofoliul sau de marci, ca parte a unui amplu plan de reorientare a strategiei marcii germane, spun surse citate de publicatia Handelsblatt. Oficialii Volkswagen au spus ca se va renunta la o serie de modele, insa nu au precizat la cate. Per total, cele opt marci de autoturisme au in gama 340 de modele in toata lumea. Volkswagen anuntase ca pana in 2025 ar vrea sa lanseze 30 de modele electrice.

Nicoleta Luciu, din nou pe masa de operatie

Nicoleta Luciu ajunge din nou pe masa de operatie, in clinica din Turcia. De data aceasta, vedeta vrea sa-si faca un implant de sprancene.

Alegeri locale 2016. Locuitorii comunei Sag, din nou la vot

Locuitorii comunei Sag, din judetul Timis, se prezinta din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul.

Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, condamnat din nou la inchisoare pe viata intr-un dosar de spionaj

Fostul presedintele egiptean, Mohamed Morsi, a fost condamnat din nou la inchisoare pe viata, intr-un dosar in care a fost gasit vinovat pentru scurgerea de secrete de stat si spionaj in favoarea Qatarului. Acesta este al patrulea dosar, instrumentat.

Locuitorii unei comune din Buzau, din nou la urne dupa ce in 5 iunie primii doi clasati au obtinut numar egal de voturi

Locuitorii comunei buzoiene Valcelele se prezinta din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce, la scrutinul din 5 iunie, primii doi clasati - candidatul PSD Dumitru Spita si candidatul UNPR Liviu Baragan - au obtinut acelasi numar de.

Baba Vanga, din nou in atentie. Previziunea cutremuratoare care este pe cale sa se adevereasca

Cea mai cunoscuta prezicatoare din estul Europei, Baba Vanga a facut previziuni cutremuratoare. Iar acum, una dintre ele este pe cale sa se contureze. Si nu e singura! Parintele Arsenie Boca si parintele Iustin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )