Libnet.ro
UNICEF

16:00

Baba Vanga, din nou in atentie. Previziunea cutremuratoare care este pe cale sa se adevereasca

Antena3 Antena3,
Baba Vanga, din nou in atentie. Previziunea cutremuratoare care este pe cale sa se adevereasca

Cea mai cunoscuta prezicatoare din estul Europei, Baba Vanga a facut previziuni cutremuratoare. Iar acum, una dintre ele este pe cale sa se contureze. Si nu e singura! Parintele Arsenie Boca si parintele Iustin. continuă pe Antena3

Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, condamnat din nou la inchisoare pe viata intr-un dosar de spionaj

Fostul presedintele egiptean, Mohamed Morsi, a fost condamnat din nou la inchisoare pe viata, intr-un dosar in care a fost gasit vinovat pentru scurgerea de secrete de stat si spionaj in favoarea Qatarului. Acesta este al patrulea dosar, instrumentat.

Madalina Ghenea s-a indragostit din nou. Fostul logodnic, Philipp Plein, are o alta iubita tot de origine romana (FOTO)

Madalina Ghenea nu sufera prea mult dupa fostele relatii. Frumoasa actrita este din nou in compania unui barbat, la doar doua luni dupa ce s-a despartit de designerul german, Philipp Plein, potrivit.

Ca la razboi! Strazile Parisului au devenit din nou teren de lupta

Strazile Parisului au devenit din nou teren de lupta. De aceasta data combatantii nu au fost suporteri ai echipelor de la Euro, ci mai multe persoane violente infiltrate intr-o ampla manifestatie.

Euro si francul cresc din nou, in apropierea referendumului pentru Brexit

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de referinta de 4,5396 lei/euro, in crestere usoara peste cotatia precedenta, de 4,5325 lei/euro, atingand un nou maxim al ultimelor luni, in conditiile in care pietele devin tot mai sensibile pe parcurs ce se apropie ziua referendumului din Marea Britanie, programat pentru 23 iunie, privind iesirea din Uniunea Europeana, scrie News. ro.

Dorel loveste din nou! Cativa muncitori din Brad s-au apucat de asfaltat, desi ploua torential (VIDEO)

Ploaia a facut prapad in Hunedoara! DN76, drumul dinspre Deva inspre Brad, a fost blocat timp de mai bine de o ora din cauza inundatiilor, informeaza B1 TV. intr-o localitate hunedoreana,.

Derivatul pe Dow Jones, din nou in prim plan pe piata futures

Dupa ce luni volumul tranzactiilor cu derivate s-a cifrat la 96 de contracte, cel mai ridicat nivel de pana acum din iunie, evolutia buna parea sa se mentina si marti, cand, dupa jumatate de sedinta, se inregis and 172;trau 59 de contracte cu o valoare ce depasea un milion de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )