Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, condamnat din nou la inchisoare pe viata intr-un dosar de spionaj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, condamnat din nou la inchisoare pe viata intr-un dosar de spionaj

Fostul presedintele egiptean, Mohamed Morsi, a fost condamnat din nou la inchisoare pe viata, intr-un dosar in care a fost gasit vinovat pentru scurgerea de secrete de stat si spionaj in favoarea Qatarului. Acesta este al patrulea dosar, instrumentat. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata

Un tribunal egiptean l-a condamnat astazi la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, informeaza AFP si DPA.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata

Un tribunal egiptean l-a condamnat sambata la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, informeaza AFP si DPA, citate de Agerpres.

O noua condamnare la inchisoare pe viata pentru fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi

Un tribunal egiptean l-a condamnat sambata la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, relateaza AFP.

Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru spionaj si divulgarea unor secrete de stat

Fostul presedinte egiptean Mohamed Mursi a fost condamnat la inchisoare pe viata intr-un dosar in care a fost gasit vinovat de spionaj si divulgarea unor secrete de stat, informeaza Reuters.

Fostul presedinte Mohamed Morsi, condamnat la inchisoare pe viata intr-un proces de spionaj

Un tribunal egiptean l-a condamnat sambata la inchisoare pe viata pe fostul presedinte islamist Mohamed Morsi, judecat intr-un caz de spionaj in favoarea Qatarului, informeaza AFP si.

Madalina Ghenea s-a indragostit din nou. Fostul logodnic, Philipp Plein, are o alta iubita tot de origine romana (FOTO)

Madalina Ghenea nu sufera prea mult dupa fostele relatii. Frumoasa actrita este din nou in compania unui barbat, la doar doua luni dupa ce s-a despartit de designerul german, Philipp Plein, potrivit.

Ca la razboi! Strazile Parisului au devenit din nou teren de lupta

Strazile Parisului au devenit din nou teren de lupta. De aceasta data combatantii nu au fost suporteri ai echipelor de la Euro, ci mai multe persoane violente infiltrate intr-o ampla manifestatie.

Zi decisiva pentru Mircea Basescu! Fratele fostului presedinte afla azi daca intra la inchisoare

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, afla astazi daca va fi condamnat din nou in dosarul de trafic de influenta in care este implicata si familia lui Bercea Mondial. La ultimul termen, procurorii au cerut pedeapsa maxima pentru el, adica sapte ani de inchisoare.

Baba Vanga, din nou in atentie. Previziunea cutremuratoare care este pe cale sa se adevereasca

Cea mai cunoscuta prezicatoare din estul Europei, Baba Vanga a facut previziuni cutremuratoare. Iar acum, una dintre ele este pe cale sa se contureze. Si nu e singura! Parintele Arsenie Boca si parintele Iustin.

Euro si francul cresc din nou, in apropierea referendumului pentru Brexit

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de referinta de 4,5396 lei/euro, in crestere usoara peste cotatia precedenta, de 4,5325 lei/euro, atingand un nou maxim al ultimelor luni, in conditiile in care pietele devin tot mai sensibile pe parcurs ce se apropie ziua referendumului din Marea Britanie, programat pentru 23 iunie, privind iesirea din Uniunea Europeana, scrie News. ro.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )