Libnet.ro
UNICEF

22:45

Colegiul Medicilor cere guvernantilor solutionarea problemelor: in caz contrar vor bloca sistemul de sanatate

B1 B1,
Colegiul Medicilor cere guvernantilor solutionarea problemelor: in caz contrar vor bloca sistemul de sanatate

In urma sedintei Consiliului National al Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, presedintele colegiului, a declarat ca au decis sa nu mai accepte situatia din sistemul sanitar. Asadar,. continuă pe B1

Colegiul Medicilor din Romania ameninta cu blocarea sistemului de sanatate daca nu li se rezolva solicitarile

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a decis joi, la Suceava, sa solicite o intalnire cu guvernantii pentru solutionarea problemelor din sistem, in caz contrar ar urma sa se stabileasca un plan de actiuni pana in iulie, ce se poate finaliza cu blocarea sistemului de sanatate.

Colegiul Medicilor ameninta cu blocarea sistemului de sanatate daca nu li se rezolva ...

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a decis joi, la Suceava, sa solicite o intalnire cu guvernantii pentru solutionarea problematicii din sistem, in caz contrar urmeaza sa se stabileasca un plan de actiuni pana in luna iulie, ce se poate finaliza cu blocarea sistemului de sanatate, informeaza Mediafax. Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a declarat, joi seara, la deschiderea Zilelor Medicale ale Sucevei, ca in cursul zilei s-a desfasurat .

Ajunge! Nu mai acceptam sa fim blamati, batjocoriti, prost platiti. Colegiul Medicilor avertizeaza ca ar putea bloca sistemul medical

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a solicitat o intalnire cu guvernantii pentru solutionarea problematicii din sistem. in caz contrar, medicii urmeaza sa stabileasca un plan de actiuni.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )