Libnet.ro
UNICEF

01:05

Colegiul Medicilor din Romania ameninta cu blocarea sistemului de sanatate daca nu li se rezolva solicitarile

Adevărul Adevărul,
Colegiul Medicilor din Romania ameninta cu blocarea sistemului de sanatate daca nu li se rezolva solicitarile

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a decis joi, la Suceava, sa solicite o intalnire cu guvernantii pentru solutionarea problemelor din sistem, in caz contrar ar urma sa se stabileasca un plan de actiuni pana in iulie, ce se poate finaliza cu blocarea sistemului de sanatate. continuă pe Adevărul

Colegiul Medicilor ameninta cu blocarea sistemului de sanatate daca nu li se rezolva ...

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a decis joi, la Suceava, sa solicite o intalnire cu guvernantii pentru solutionarea problematicii din sistem, in caz contrar urmeaza sa se stabileasca un plan de actiuni pana in luna iulie, ce se poate finaliza cu blocarea sistemului de sanatate, informeaza Mediafax. Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a declarat, joi seara, la deschiderea Zilelor Medicale ale Sucevei, ca in cursul zilei s-a desfasurat .

Colegiul Medicilor cere guvernantilor solutionarea problemelor: in caz contrar vor bloca sistemul de sanatate

In urma sedintei Consiliului National al Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, presedintele colegiului, a declarat ca au decis sa nu mai accepte situatia din sistemul sanitar. Asadar,.

Ajunge! Nu mai acceptam sa fim blamati, batjocoriti, prost platiti. Colegiul Medicilor avertizeaza ca ar putea bloca sistemul medical

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a solicitat o intalnire cu guvernantii pentru solutionarea problematicii din sistem. in caz contrar, medicii urmeaza sa stabileasca un plan de actiuni.

Traian Basescu, directorului Oficiului Anti-Frauda European: DLAF din Romania exagereaza uneori cu controalele

Presedintele Basescu a spus marti, la inceputul intrevederii cu directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler, ca departamentul corespondent din Romania, DLAF, exagereaza uneori cu controlul proiectelor cu fonduri europene, ceea ce determina blocarea acestora, relateaza Mediafax.

Cine sunt cercetatorii care participa la prima conferinta TEDx din Romania in parteneriat cu Centrul European de Cercetari Nucleare din Geneva

Pe 17 mai se va desfasura la Institutul National de Fizica Nucleara de la Magurele prima conferinta TEDxCERN in Romania. In cadrul evenimentului vor fi proiectate interventiile vorbitorilor de la TEDxCERN de la Geneva si vor sustine declaratii fizicieni, matematicieni si medici romani. Printre oamenii de stiinta din Romania care vor lua cuvantul se numara Lucian Ciolan, decan al Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, Radu Ionicioiu, fizician-filosof al lumii cuantice, cercetator la Institutul de Fizica Nucleara, Ovidiu Tesileanu, membru al echipei laserului de la Magurele sau Alex Gavan, primul alpinist roman care a urcat pe varful Shisha Pangma 8027 metri) din muntii Himalaya. Vezi in articol programul conferintei si lista integrala a cercetatorilor care vor lua cuvantul .

Batranii din Romania nu-si vor putea primi pensiile. Postasii au intrat in greva

Batranii din Romania nu-si vor putea primi pensiile astazi daca postasii vor continua protestele. Pana acum, aproape 1000 de angajati ai Postei au refuzat sa plece pe teren, nemultumiti de reducerea.

Cine sunt BUGETARII din Romania care, pe timp de criza, au salarii de 18.000 de lei

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Asa poate fi tradusa criza economica pentru bugetarii din Romania. in timp ce salariile celor mai multi angajati la stat au fost taiate drastic, unele companiile de stat.

Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Necesarul investitional in domeniul energetic din Romania este de 3-4 miliarde euro pe an

Necesarul investitional in domeniul energetic din Romania este de circa 3-4 miliarde euro pe an, a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, cu ocazia lansarii Pactului pentru energie. In urma studiilor pe care le-am realizat, necesarul investitional al domeniului energetic din Romania este de 3- 4 miliarde euro pe an, in toate sectoarele, a afirmat Mariana Gheorghe. Aceasta a precizat ca pentru realizarea unor astfel de investitii trebuie indeplinite trei conditii.

Un camion Mercedes-Benz Antos devine primul parc mobil din Romania.

Un camion Mercedes Benz Antos a fost transformat de studentii clujeni la arhitectura in primul parc mobil din Romania. Acesta reprezinta un manifest pentru protejarea spatiilor verzi ale Clujului, care sunt putine si insuficient puse in valoare. Parcul mobil va fi prezentat in cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii Crossing Borders organizat de Asociatia Studentilor Arhitecti din Cluj-Napoca. Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, camionul va circula prin Cluj si va avea .

Modelele Cristallini Boutique, in topul celor mai dorite femei din Romania!

Campaniile de imagine Limited Edition by Cristallini au adus in centrul atentiei cele mai frumoase si mai dorite top-modele din Romania. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )