Libnet.ro
UNICEF

06:45

Colindul antisemit difuzat de TVR3, in atentia presei straine

B1 B1,
Colindul antisemit difuzat de TVR3, in atentia presei straine

Scandalul colindului antisemit difuzat de postul TVR3 a ajuns si in presa straina. Jurnalistii de la Daily Mail noteaza ca postul de televiziune, care este condus de Guvernul roman, a difuzat un colind. continuă pe B1

Ambasada Israelului reactioneaza la colindul antisemit difuzat de TVR3

Ambasada Statului Israel se declarata profund ingrijorata de colindul interpretat de Dor transilvan si difuzat de TVR3, in 6 decembrie, si spera ca autoritatile romane vor lua masuri pentru ca astfel de.

CNA amendeaza TVR cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit difuzat de TVR 3. CNCD urmeaza sa discute cazul luni

CNA a amendat, joi, TVR romana cu 50. 000 de lei pentru faptul ca TVR 3 si TVR Cluj au difuzat un colind antisemit intr-o emisiune din 6 decembrie, cand al treilea canal al televiziunii publice s-a repozitionat ca post dedicat mediului rural. Cazul respectiv urmeaza sa fie discutat luni si de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa cum a spus pentru HotNews. ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos.

Titus Corlatean, indignat de colindul antisemit difuzat de TVR3

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a precizat intr-un comunicat de presa, de miercuri seara, faptul ca a luat act cu ingrijorare si indignare de emisiunea difuzata pe postul TVR3, la 6 decembrie, liderul diplomatiei romane considerand ca este inacceptabil ca antisemitismul sa continue sa se manifeste in secolul XXI.

Federatia evreilor din Cluj cere TVR sa-si prezinte scuze evreilor pentru colindul antisemit

Presedintele Federatiei Comunitatii Evreiesti Cluj, Robert Schwartz, solicita TVR sa prezinte scuze publice evreilor din Romania pentru colindul antisemit difuzat intr-o emisiune la TVR 3, reclamata la CNA din.

CNA: TVR 3, amendat cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit

Postul public de televiziune a fost sanctionat, joi, de CNA pentru colindul antisemit care a incalcat legislatia audiovizualului. TVR 3 va trebui sa plateasca o amenda de 50. 000 de lei in urma deciziei.

Titus Corlatean: Am luat act cu ingrijorare si indignare de colindul antisemit de la TVR3

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a luat act cu ingrijorare si indignare de emisiunea difuzata pe postul TVR3, la 6 decembrie, precizand ca este inacceptabil ca antisemitismul sa continue sa se manifeste in secolul XXI, informeaza Mediafax.

SRTv a fost amendata cu 50.000 de lei de CNA pentru colindul antisemit

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de joi, sa amendeze cu 50. 000 de lei Societatea Romana de Televiziune SRTv), din cauza ca pe TVR 3 si TVR Cluj a fost difuzat, pe 6 decembrie, un colind antisemit, care a incalcat.

Cazul colindului antisemit difuzat de TVR 3: Televiziunea se distanteaza categoric de astfel de manifestari

Televiziunea publica a revenit, miercuri, cu o noua pozitie in cazul colindului cu versuri antisemite difuzat vineri de TVR 3. Daca, ieri, TVR arata ca este vorba despre o interpretare neinsipirata pe care a selectat-o alta institutie, astazi TVR 3 si studioul regional TVR Cluj arata, intr-un comunicat, ca regreta incidentul si se distanteaza categoric de astfel de manifestari. Pe de alta parte, Mediafax il citeaza pe directorul Centrului clujean care a selectat colindul respectiv pentru a aparea in emisiunea de vineri, director care spune ca nu exista colinde antisemite.

Scandalul colindului antisemit difuzat de TVR 3: Directorul Centrului de Cultura Cluj a demisionat

Tiberiu Groza a demisionat, vineri, din functia de director al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, precum si din cea de director artistic al ansambulului folcloric Dor Transilvan, ca urmare a difuzarii colindului antisemit pe TVR 3, informeaza Mediafax.

CNA a amendat TVR cu 50.000 de lei pentru colindul antisemit

Este interzisa difuzarea in programele audiovizuale a oricaror forme de manifestari antisemite sau xenofobe acesta este prevederea din Legea audiovizualului invocata de CNA pentru a amendat TVR cu 50. 000 de lei pentru difuzarea colindului considerat antisemit.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )