Libnet.ro
UNICEF

08:30

COMISIA EUROPEANA: 38 milioane de euro pentru protejarea infrastructurii critice impotriva atacurilor cibernetice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: 38 milioane de euro pentru protejarea infrastructurii critice impotriva atacurilor cibernetice

Comisia Europeana a anuntat astazi, 15 iunie, ca angajeaza peste 38 de milioane de euro prin intermediul programului de cercetare si inovare al UE, Orizont 2020, pentru a sprijini mai multe proiecte inovatoare in domeniul protectiei infrastructurii critice impotriva amenintarilor cibernetice si fizice si pentru a face orasele mai inteligente si mai sigure. continuă pe Ziarul Bursa

16 spitale din reteaua Covid - cereri in valoare de 71,6 milioane euro pentru finantari europene

Ministerul Fondurilor Europene a prezentat informatii despre contractarea fondurilor destinate spit.

Comisia Europeana a fost informata ca Romania amana desfiintarea Sectiei Speciale

Comunitatea Declic a trimis o scrisoare catre Comisia Europeana, in care reclama faptul ca Romania t.

Comisia Europeana a lansat un site dedicat reluarii in siguranta a turismului in UE

Comisia Europeana a lansat astaza o platforma web intitulata Re-open EU, dedicata sprijinirii reluarii in siguranta a calatoriilor si a turismului in intreaga Europa.

Comisia Europeana lanseaza o consultare cu privire la standardul UE privind obligatiunile verzi

Comisia Europeana a lansat, vineri, o consultare specifica privind instituirea unui standard al UE privind obligatiunile verzi EU-GBS), care va fi deschisa pana vineri, 2 octombrie 2020, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Comisia Europeana recomanda statelor membre ridicarea tuturor restrictiilor de calatorie in interiorul UE de la 15 iunie

Comisia Europeana arecomandatstatelor membre ale spatiului Schengen si statelor asociate spatiului Schengen sa elimine controalele la frontierele interne pana la 15 iunie 2020. De asemenea,.

BNR: Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele patru luni ale anului cu 683 milioane euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 683 milioane euro in perioada ianuarie-aprilie 2020, pana la 106,5 miliarde euro, pe fondul majorarii cu 3,3% a componentei pe termen scurt, potrivit datelor.

Comisia Europeana a lansat site-ul ReOpen EU. Platforma contine informatii utile legate de reluarea in siguranta a turismului in Europa

Comisia a lansat, luni, site-ul ReOpen EU, dedicat reluarii in siguranta a calatoriilor si a turismului in intreaga Europa. Acesta va furniza informatii in timp real privind frontierele si disponibilitatea mijloacelor de transport si a serviciilor de turism din statele membre.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu aproape 700 milioane de euro in primele patru luni

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele patru luni ale anului cu 683 milioane euro, la 106,55 miliarde euro, de la 105,87 miliarde euro la finalul anului trecut, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Peste 12 milioane de euro, platite de stat pentru 20.000 de beneficiari de somaj tehnic din Alba

Peste 12 milioane euro este uma platita de la bugetul de stat in contul alocatiilor pentru somajul tehnic, in judetul Alba.

Startup IT medical fondat de un roman - 5 milioane Euro finantare

Un startup IT din domeniul sanatatii medtech), care are si un roman printre cofondatori, a obtinut, vineri, in Germania, o runda de finantare de 5 milioane de euro de la o serie de fonduri de investitii de capital de risc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )