Libnet.ro
UNICEF

07:45

Peste 12 milioane de euro, platite de stat pentru 20.000 de beneficiari de somaj tehnic din Alba

Adevărul Adevărul,
Peste 12 milioane de euro, platite de stat pentru 20.000 de beneficiari de somaj tehnic din Alba

Peste 12 milioane euro este uma platita de la bugetul de stat in contul alocatiilor pentru somajul tehnic, in judetul Alba. continuă pe Adevărul

Ford recheama in fabrica peste doua milioane de masini. Te poti trezi afara din masina in timpul mersului

Ford recheama in fabrica peste 2 milioane de masini din Statele Unite, deoarece usile s-ar putea deschide in timp ce masina este condusa.

Startup IT medical fondat de un roman - 5 milioane Euro finantare

Un startup IT din domeniul sanatatii medtech), care are si un roman printre cofondatori, a obtinut, vineri, in Germania, o runda de finantare de 5 milioane de euro de la o serie de fonduri de investitii de capital de risc.

BNR: Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele patru luni ale anului cu 683 milioane euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 683 milioane euro in perioada ianuarie-aprilie 2020, pana la 106,5 miliarde euro, pe fondul majorarii cu 3,3% a componentei pe termen scurt, potrivit datelor.

Presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania: Sunt necesare credite garantate de stat pentru intreaga aviatie civila

Presedintele Asociatiei Aeroporturilor din Romania, David Ciceo, considera ca transportul aerian a fost discriminat comparativ cu alte tipuri de transport, precum cel rutier sau feroviar si spune ca operatorii din domeniu solicita credite garantate de stat pentru a putea acoperi pierderile inregistrate in perioada crizei sanitare.

Peste 30 milioane lei pentru un sistem al managementului de trafic in Targu Mures

Un sistem de gestionare a traficului in Municipiul Targu Mures se va realiza printr-un nou contract de finantare nerambursabila finantat prin fonduri Regio.

BNR: Datoria externa a Romaniei a crescut cu aproape 700 milioane de euro in primele patru luni

Datoria externa totala a Romaniei a crescut in primele patru luni ale anului cu 683 milioane euro, la 106,55 miliarde euro, de la 105,87 miliarde euro la finalul anului trecut, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Licitatie de peste 43 milioane de lei in Sectorul 4 din Bucuresti: Dezinfectanti pentru maini, in scopul prevenirii raspandirii COVID-19

Primaria Sectorului 4, condusa de Daniel Baluta PSD), a demarat o licitatie deschisa pentru incheierea unui acord cadru pe 2 ani pentru achizitia de dezinfectanti pentru maini, in scopul prevenirii raspandirii COVID-19, contract in valoare estimata de 43 milioane de lei fara TVA), potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Beneficiarii acestei achizitii sunt mai multe autoritati din Sectorul 4, precum directiile subordonate primariei si unitatile de invatamant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )