Libnet.ro
UNICEF

20:45

Comisia Europeana acuza opt banci de ntelegere pe piata obligatiunilor

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana acuza opt banci de ntelegere pe piata obligatiunilor

Comisia Europeana a acuzat joi, 31 ianuarie, opt mari banci ca s-au inteles in anumite perioade intre 2007 si 2012 pentru a falsifica concurenta pe piata obligatiunilor din Zona Euro. Executivul european n-a dezvaluit niciunul din numele institutiilor respective in comunicatul sau, potrivit Le Monde, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana acuza OPT banci de formarea unui CARTEL. Ce ar fi facut bancile exact in timpul CRIZEI FINANCIARE

Autoritatea antitrust a Uniunii Europene a acuzat opt banci ca, in perioada 2007 - 2012, ar fi format un cartel in domeniul tranzactionarii obligatiunilor guvernamentale din zona euro, se arata intr-un.

COMISIA EUROPEANA: Opt banci, suspectate ca au format un cartel pe piata tranzactionarii bondurilor guvernamentale din zona euro

Autoritatea antitrust a Uniunii Europene a acuzat opt banci ca in perioada 2007 - 2012 au format un cartel in domeniul tranzactionarii bondurilor guvernamentale din zona euro, transmit DPA si Reuters, potrivit Agerpres.

Comisia Europeana cere SUA sa nu impuna noi taxe pe exporturile UE

Comisia Europeana a publicat ieri un raport privind punerea in aplicare a declaratiei comune din 25 iulie 2018 convenita de presedintele Executivului comunitar, Jean-Claude Juncker, si cel american, Donald Trump, in care UE a propus o serie de actiuni pe termen scurt si mediu pentru a face progrese in cadrul negocierilor, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Comisia Europeana: Studentii Erasmus+ nu vor avea de suferit in urma Brexit-ului

Avand in vedere riscul tot mai ridicat ca Regatul Unit sa iasa din UE la data de 30 martie a acestui an fara a se ajunge la un acord scenariul no deal), Comisia Europeana a adoptat un set final de propuneri de contingenta in domeniile programului Erasmus+, coordonarii in materie de asigurari sociale si bugetului UE.

Comisia Europeana solicita intensificarea masurilor de combatare a dezinformarilor care pot afecta si alegerile europarlamentare din Romania

Comisia Europeana a solicitat companiilor Facebook, Google si Twitter sa-si intensifice activitatea de contracarare a campaniilor de dezinformare datorita apropierii alegerilor europarlamentare, se arata intr-un.

Masinile diesel, interzise oficial, romanii au intrat in panica: Anuntul a fost facut de Comisia Europeana, masura a intrat in vigoare

Disparitia masinilor diesel este tot mai aproape, in conditiile in care, in cativa ani, acestea nu vor mai fi vazute pe strazi, sustine comisarul european pentru piata interna si industrie, potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )