Libnet.ro
UNICEF

23:00

Comisia Europeana va finanta magistrala 6 de metrou

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana va finanta magistrala 6 de metrou

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) va finanta cu 300 de milioane euro realizarea liniei de metrou M6, care va lega Bucurestiul de aeroportul Henri Coanda, proiectul de 1,391 miliarde euro. continuă pe Antena3

Metrou de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni: Ministerul Transporturilor a trimis la Comisia Europeana cererea de finantare pentru proiectul de 1,4 mld euro

Ministerul Transporturilor a aprobat si transmis la Comisia Europeana, in data de 24 decembrie 2017, Cererea de Finantare pentru proiectul major Legatura retelei de metrou cu Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni), anunta institutia intr-un comunicat de presa. Valoarea totala a proiectului este de circa 1,4 miliarde de euro.

Comisia Europeana a acceptat cererea de finantare a magistralei de metrou spre Otopeni

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat astazi ca, in urma depunerii aplicatiei rescrise pentru magistrala de metrou M6, Comisia Europeana a acceptat cererea de finantare a acesteia.

Cererea de finantare pentru proiectul Magistralei 6 de metrou 1 Mai - Otopeni, transmisa la Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor a aprobat si transmis la Comisia Europeana cererea de finantare pentru Magistrala 6 de metrou 1 Mai - Otopeni, cu o valoare totala a proiectului de circa 1,392 miliarde de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2626 seconds )