Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana pregateste o noua misiune in Romania

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana pregateste o noua misiune in Romania

Comisia Europeana va trimite in curand in Romania o noua misiune de experti. continuă pe Antena3

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania: O luna pentru a lua masurile necesare in taierile ilegale de paduri

Comisia Europeana a lansat miercuri un avertisment dur Romaniei pentru taierile ilegale de paduri si a dat autoritatilor de la Bucuresti un termen de o luna pentru a lua masuri de remediere a deficientelor - primul pas in procedura de infringement.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

Comisia Europeana a majorat prognoza de crestere economica pentru Romania

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza privind cresterea economica din Romania in anul 2020, de la 3,6% la 3,8%, potrivit prognozei de iarna publicate joi.

Romania, din nou pe lista rusinii: ce avertisment primeste de la Comisia Europeana

Romania n-a luat pana acum masuri in ceea ce priveste combaterea spalarii banilor, iar Comisia Europeana are ceva de spus in aceasta privnta. Comisia a transmis miercuri o scrisoare.

Comisia Europeana avertizeaza Romania asupra defrisarilor ilegale

Comisia Europeana CE) indeamna Romania sa puna in aplicare in mod corect Regulamentul UE privind le.

Comisia Europeana indeamna Romania sa puna capat exploatarii forestiere ilegale

Comisia Europeana indeamna Romania sa puna in aplicare in mod corespunzator Regulamentul UE privind lemnul EUTR), care interzice intreprinderilor din sectorul lemnului sa produca si sa introduca pe piata UE produse obtinute din busteni recoltati in mod ilegal, informeaza biroul de presa al Comisiei.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza defrisarilor ilegale

Comisia Europeana a transmis, astazi, un avertisment Romaniei din cauza defrisarilor ilegale. CE a indemnat statul roman sa ia toate masurile pentru a opri distrugerea padurilor.

Romania poate da bani operatorilor economici pentru statiile de incarcare a masinilor electrice Comisia Europeana: Nu este ajutor de stat

Romania poate da bani operatorilor economici pentru amenajarea unei retele de incarcare a masinilor electrice si hibrid, iar masura nu se incadreaza la categoria ajutor de stat, a concluzionat Comisia Europeana. in planul prezentat la Bruxelles, Romania a comunicat un buget de 53 de milioane EUR pentru perioada 2020-2025, pentru dezvoltarea unei retele de statii de reincarcare a vehiculelor hibride si electrice.

Comisia Europeana: Economia Romaniei va continua sa scada in 2020 si 2021

Romania a consemnat o crestere economica de 3,9% in 2019, fata de 4,4% in 2018, potrivit previziunilor economice de iarna, publicate joi de Comisia Europeana CE), care arata ca tendinta de incetinire a economiei va continua atat in acest an, cat si anul viitor.

Citu: Deficitul va scadea sub 3% abia in 2022. Comisia Europeana vrea anul acesta, dar nu se poate

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca, desi Comisia Europeana vrea ca Romania sa reduca bugetul sub 3% din acest an, acest lucru nu este posibil, iar el va scadea sub acest nivel abia in 2022.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )