Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii pentru Elena Udrea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuvintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

Comisia Juridica discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea

Comisia Juridica dinCamera Deputatilor va discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea in cursul zilei de duminica, relateazaB1 TV. De asemenea, avocatii Elenei Udrea studiaza si duminica.

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

Comisia Juridica analizeaza cererile de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 16:55 Udrea: Nu ma opun urmaririi penale Elena Udrea a declarat, la sosirea la Comisia Juridica, ca nu se va opune urmaririi sale penale, insa nu a declarat ce pozitie va avea in Comisie fata de cererile de arestare preventiva pe care le considera un asalt asupra sa si o dovada a faptului ca se doreste tacerea ei dupa acuzatiile aduse sefului SRI Florian Coldea.

Comisia juridica a Senatului va rediscuta avizele de urmarire penala pentru Ariton si Vosganian

Comisia juridica a Senatului are termen pana maine sa rediscute solicitarile Ministerului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, fosti ministri ai Economiei, a anuntat, astazi, presedintele comisiei, Catalin Boboc.

Comisia Juridica a Senatului va rediscuta avizele de urmarire penala pentru Ariton si Vosganian

Comisia Juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute solicitarile Ministerului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, a anuntat, luni, presedintele comisiei, Catalin Boboc, informeaza Mediafax.

Comisia Juridica analizeaza cererile de arestare preventiva a Elenei Udrea

Elena Udrea ar fi ajuns in Parlament, unde Comisia Juridica urmeaza sa dezbata cererile de arestare preventiva care o vizeaza pe aceasta in dosarele Microsoft si Gala Bute, transmit surse din presa.

UPDATE. Comisia Juridica, avize pozitive in cazul Elena Udrea. Ce a declarat deputata inainte si dupa sedinta

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax.

UPDATE. Comisia Juridica, avize pozitive in cazul Udrea. Ce a declarat deputata inainte si dupa sedinta

Deputatii din Comisia Juridica se vor intalni ,in regim de urgenta, duminica, la ora 16. 30, pentru a discuta cele doua solicitari ale DNA referitoare la incuviintarea arestarii deputatului Elena Udrea, a declarat, joi, presedintele Comisiei, Bogdan Ciuca, informeaza Mediafax.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )