Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat. Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD. Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 . continuă pe România Liberă

Surse: Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, potrivit unor surse politice din PSD citate de Mediafax. Valcov este sustinut de social-democratii care au preluat.

Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Presedintele de sedinta, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, a precizat ca functia de.

PDL nu va desemna niciun membru in Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana

PDL nu sustine infiintarea unei Comisii speciale in Parlament privind proiectul de lege referitor la Rosia Montana si precizeaza ca nu va desemna niciun membru in aceasta comisie. Referitor la.

Comisia speciala pentru proiectul Rosia Montana, aprobata cu 311 voturi

Update 17:13 Parlamentarii au aprobat, azi, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5 impotriva si 15 abtineri, infiintarea Comisiei speciale pentru proiectul de lege privind proiectul Rosia Montana, potrivit surselor de presa.

PDL a parasit plenul in timpul discutiilor privind proiectul Rosia Montana

Update 16:39 Parlamentarii PDL au parasit sala in timpul dezbaterilor privind proiectul minier de la Rosia Montana, arata sursele de presa.

UPDATE. Basescu: Legea privind proiectul Rosia Montana este NECONSTITUTIONALA. Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Update 15:50 - Presedintele Traian Basescu a declarat, dupa ce a participat la sarbatorile de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana. -------------------Presedintele Traian Basescu a declarat.

Victor Ponta: O hotarare de guvern privind proiectul Rosia Montana ar fi ilegala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in exclusivitate pentru emisiunea Buna seara, Romania de pe B1 TV, ca o hotarare de guvern privind proiectul Rosia Montana ar fi ilegala. Redeventa.

Senatorul oltean Darius Valcov va arbitra conflictul legat de Rosia Montana

Senatorul PSD Darius Valcov a fost ales, marti 17 septembrie, sa coordoneze comisia speciala infiintata pentru proiectul minier Rosia Montana. in calitate de presedinte al acestui organism, Valcov, care detine si sefia Comisiei de Administratie din Senat, trebuie ca, pana pe 20 octombrie, sa formuleze un raport final privind Rosia Montana.

Basescu ar fi trimis o scrisoare Parlamentului privind proiectul de la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu ar fi trimis o scrisoare Parlamentului privind proiectul minier de la Rosia Montana, arata sursele de presa.

Basescu a trimis o scrisoare Parlamentului privind proiectul de la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a trimis o scrisoare Parlamentului privind proiectul minier de la Rosia Montana, arata sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )