Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia de statut a votat pentru revocarea lui Zgonea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia de statut a votat pentru revocarea lui Zgonea

Comisia permanenta privind statutul parlamentarilor a decis, astazi, cu cinci voturi pentru si unul impotriva, ca Valeriu Zgonea isi pierde functia de presedinte al Camerei Deputatilor automat, dupa ce a ramas fara sprijinul politic al grupului care l-a propus, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia de statut a votat pentru revocarea lui Zgonea

Comisia permanenta privind statutul parlamentarilor a decis, astazi, cu cinci voturi pentru si unul impotriva, ca Valeriu Zgonea isi pierde functia de presedinte al Camerei Deputatilor automat, dupa ce a ramas fara sprijinul politic al grupului care l-a propus, potrivit unor surse din presa.

Legea, interpretata dupa cum se potriveste, pentru revocarea lui Zgonea

Doua comisii parlamentare au luat, marti, decizii menite sa urgenteze schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor.

Revocarea lui Zgonea, din nou in atentia alesilor. Ce a votat Comisia comuna pentru Statutul deputatilor si senatorilor

Din opt membri ai Comisiei s-a votat cu 5 la 1. Acvolo unde isi pierde sprijinul politic, un candidat sau senator isi pierde si postul, a declarat Bogdan Voiculescu Duvaz.

UPDATE Dragnea anunta ca PSD amana revocarea lui Zgonea pana dupa alegerile locale/ Despre cererea de urmarire penala a lui Corlatean: Recunosc ca nu ma asteptam, dar discutam si stabilim cum votam

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se astepta la cererea DNA de urmarire penala pentru fostul ministru de Externe Titus Corlatean, in prezent senator PSD, si ca la nivelul conducerii PSD se va discuta cum vor vota senatorii in plen. De asemenea, Dragnea a precizat ca nu renunta la revocarea lui Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei Deputatilor. 20 Dragnea a anuntat, la finalul sedintei conducerii partidului, ca PSD amana procedura revocarii lui Zgonea pana dupa alegerile locale. Dupa 5 iunie o sa introducem procedura de revocare care se va finaliza cu revocarea a spus Dragnea.

Dragnea: Pasul urmator, revocarea lui Zgonea/ Despre cererea de urmarire penala a lui Corlatean: Recunosc ca nu ma asteptam, dar discutam si stabilim cum votam

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se astepta la cererea DNA de urmarire penala pentru fostul ministru de Externe Titus Corlatean, in prezent senator PSD, si ca la nivelul conducerii PSD se va discuta cum vor vota senatorii in plen. De asemenea, Dragnea a precizat ca nu renunta la revocarea lui Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei Deputatilor.

Trei saptamani, Zorro se mai joaca putin prin Parlament. Dragnea vede posibila revocarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor dupa alegerile locale (VIDEO)

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a facut lumina in scandalul revocarii lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor, afirmand ca, cel mai probabil, acest lucru va fi.

Venezuela, in continuare in haos: Guvernul respinge organizarea unui referendum pentru revocarea presedintelui

Venezuela parea duminica la un pas de explozie dupa respingerea de catre Guvern a referendumului cerut de opozitie pentru demiterea presedintelui Nicolas Maduro, care a amenintat sambata, intr-un discurs rostit la Caracas, ca va confisca fabricile care au oprit productia, ii va inchide pe patronii recalcitranti si va scoate armata in strada, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )