Libnet.ro
UNICEF

18:00

UPDATE Dragnea anunta ca PSD amana revocarea lui Zgonea pana dupa alegerile locale/ Despre cererea de urmarire penala a lui Corlatean: Recunosc ca nu ma asteptam, dar discutam si stabilim cum votam

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dragnea anunta ca PSD amana revocarea lui Zgonea pana dupa alegerile locale/ Despre cererea de urmarire penala a lui Corlatean: Recunosc ca nu ma asteptam, dar discutam si stabilim cum votam

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se astepta la cererea DNA de urmarire penala pentru fostul ministru de Externe Titus Corlatean, in prezent senator PSD, si ca la nivelul conducerii PSD se va discuta cum vor vota senatorii in plen. De asemenea, Dragnea a precizat ca nu renunta la revocarea lui Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei Deputatilor. 20 Dragnea a anuntat, la finalul sedintei conducerii partidului, ca PSD amana procedura revocarii lui Zgonea pana dupa alegerile locale. Dupa 5 iunie o sa introducem procedura de revocare care se va finaliza cu revocarea a spus Dragnea. continuă pe Hotnews

PSD amana revocarea lui Zgonea: Nu sustinem un alt presedinte al Camerei Deputatilor pana la alegerile locale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va modifica Regulamentul pentru a-l revoca pe Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, insa demiterea sa va avea loc dupa alegerile locale.

Dragnea: Trei saptamani de zile, Zorro se mai joaca putin prin Parlament

ACTUALIZARE 14:53 Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat astazi ca Valeriu Zgonea pentru PSD e deja istorie, iar dupa 5 iunie social-democratii il vor revoca pe acesta din functia de sef al Camerei Deputatilor, precizand ironic ca timp de trei saptamani de zile, Zorro se mai joaca putin prin Parlament. *Dragnea, despre intalnirea lui Klemm cu Zgonea: Ce am hotarat noi nu se mai schimba ''.

Dragnea: Pasul urmator, revocarea lui Zgonea/ Despre cererea de urmarire penala a lui Corlatean: Recunosc ca nu ma asteptam, dar discutam si stabilim cum votam

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu se astepta la cererea DNA de urmarire penala pentru fostul ministru de Externe Titus Corlatean, in prezent senator PSD, si ca la nivelul conducerii PSD se va discuta cum vor vota senatorii in plen. De asemenea, Dragnea a precizat ca nu renunta la revocarea lui Valeriu Zgonea de la presedintia Camerei Deputatilor.

Trei saptamani, Zorro se mai joaca putin prin Parlament. Dragnea vede posibila revocarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor dupa alegerile locale (VIDEO)

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a facut lumina in scandalul revocarii lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor, afirmand ca, cel mai probabil, acest lucru va fi.

Dragnea anunta ca Zgonea va fi revocat intr-o saptamana, doua: In ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica seara, intr-o emisiune la RTV, ca partidul sau il va revoca pe Valeriu Zgonea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor intr-o saptamana, doua dupa modificarea Regulamentului, el acuzandu-l pe Zgonea ca a avut ca scop destabilizarea partidului si ca mergea des la Cotroceni, potrivit Mediafax.

PSD numara zilele lui Zgonea la Camera Deputatilor. Cum i se pregateste debarcarea celui de-al treilea om in stat

Zilele lui Valeriu Zgonea la sefia Camerei Deputatilor sunt numarate. Social-democratii sunt decisi sa mearga mai departe cu procedura de schimbare a presedintelui Camerei. in cursul zilei de luni, ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )