Libnet.ro
UNICEF

20:45

Comisiile de buget au adoptat bugetul Camerei Deputatilor, mai mare decat cel prevazut initial

B1 B1,
Comisiile de buget au adoptat bugetul Camerei Deputatilor, mai mare decat cel prevazut initial

Comisiile de buget - finante au adoptat, joi, bugetul Camerei Deputatilor, in suma de 235. 000 lei, informeaza Mediafax. Initia, in proiectul de buget pe 2014, Camera Deputatilor avea alocata suma de 222 de mi. continuă pe B1

Comisiile de buget au adoptat textul legii bugetului de stat. Urmeaza dezbaterile si vot pe anexe

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, urmand ca senatorii si deputatii sa continue dezbaterile si votul pe anexele la proiectul de lege, scrie Mediafax.

Bijuteriile de calitate vor avea o cerere din ce in ce mai mare

Bijuteriile de calitate vor avea o cerere din ce in ce mai mare, in timp ce piesele de serie sufera un declin, dupa cum ne-a spus, in cadrul unui interviu, Claudiu Bologa, fondatorul Casei de Bijuterii Sabion.

Lipsa procesatorilor - cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun

Cea mai mare problema a cultivatorilor de tutun din tara noastra este lipsa firmelor de procesare, dupa cum ne-a spus, in cadrul unui interviu, Petru Bota, presedintele Asociatiei Organizatia Profesionala pe Filiera Tutun.

Maria Grapini: Aducerea unui numar cat mai mare de turisti chinezi si o platforma pentru IMM-uri intre Romania si China, printre obiectivele premierului chinez

Aducerea unui numar cat mai mare de turisti chinezi si o platforma pentru IMM-uri intre Romania si China sunt doua dintre obiectivele premierului chinez Li Keqiang, a afirmat ministrul delegat pentru Mediu de.

Elena Udrea: As candida la prezidentiale daca din sondaje ar reiesi ca am potentialul cel mai mare

Deputatul Elena Udrea a declarat joi seara ca ar candida la alegerile prezidentiale daca ar avea cel mai pare punctaj in sondaje. Nu, sub nicio forma. Ma intrebati astazi, nu. Din analizele pe care le am .

Bursa reuseste sa atinga cel mai mare rulaj anual de dupa maximele din 2007

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,42%, intr-o piata unde investitorii au fost mai activi la tranzactionarea actiunilor lichide, iar transferurile de marti au dus rulajul BVB din acest an peste pragul de 10 miliarde lei pe segmentul actiunilor, pentru.

Cel mai mare proprietar roman de birouri: In boom incepeam un proiect daca aveam 50% preinchirieri, acum trebuie sa ai 80%

Relatia proprietar-chirias este cel mai important aspect si nu inseamna doar sa ii zambesti si sa il ajuti cand are o problema, ci sa ii dovedesti cat de important este prin investitii, spune Liviu Tudor, care a reusit in acest an sa semneze cu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )