Libnet.ro
UNICEF

11:30

Companiile straine au facut in primele doua luni investitii directe de 655 milioane euro in Romania

Hotnews Hotnews,
 Companiile straine au facut in primele doua luni investitii directe de 655 milioane euro in Romania

Companiile straine au facut investitii directe in Romania in valoare de 655 milioane euro in primele doua luni ale acestui an, in scadere cu circa 1% fata de perioada ianuarie-februarie 2016, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de news. ro. continuă pe Hotnews

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 376 de milioane de euro in primele doua luni, la 92,75 de miliarde de euro

Datoria externa a Romaniei, care include atat imprumuturile statului din strainatate, cat si datoriile entitatilor private, a crescut in primele doua luni din acest an cu 376 de milioane de euro fata de finalul anului trecut, la 92,753 de miliarde de euro, in special ca urmare a majorarii imprumuturilor pe termen scurt, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei.

Afacerile din comertul cu autovehicule a crescut cu 12,6%, in primele doua luni din acest an

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut ca serie bruta cu 12,6%, in primele doua luni din acest an comparativ cu perioada similara a anului precedent, iar in serviciile de piata prestate populatiei afacerile au urcat cu 5,6%, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Institutului National de Statistica INS).

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 376 milioane de euro in doua luni, ajungand la aproape 93 de miliarde de euro

Datoria externa a Romaniei a crescut in primele doua luni ale anului 2017 cu 376 milioane de euro fata de finalul anului trecut, ajungand la nivelul de 92,753 miliarde de euro, a comunicat, joi, Banca Nationala a Romaniei.

Nu-si mai vazuse stapanul de doua luni. Reactia cainelui e impresionanta. Probabil cele mai frumoase imagini pe care le veti vedea azi - VIDEO

Un material video cu momentul in care un caine isi vede stapanul dupa o despartire de doua luni face furori pe internet. Entuziasmat ca si-a revazut stapanul, catelul se.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )