Libnet.ro
UNICEF

08:15

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 376 de milioane de euro in primele doua luni, la 92,75 de miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Datoria externa a Romaniei a crescut cu 376 de milioane de euro in primele doua luni, la 92,75 de miliarde de euro

Datoria externa a Romaniei, care include atat imprumuturile statului din strainatate, cat si datoriile entitatilor private, a crescut in primele doua luni din acest an cu 376 de milioane de euro fata de finalul anului trecut, la 92,753 de miliarde de euro, in special ca urmare a majorarii imprumuturilor pe termen scurt, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei. continuă pe Adevărul

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 376 milioane de euro in doua luni, ajungand la aproape 93 de miliarde de euro

Datoria externa a Romaniei a crescut in primele doua luni ale anului 2017 cu 376 milioane de euro fata de finalul anului trecut, ajungand la nivelul de 92,753 miliarde de euro, a comunicat, joi, Banca Nationala a Romaniei.

Companiile straine au facut in primele doua luni investitii directe de 655 milioane euro in Romania

Companiile straine au facut investitii directe in Romania in valoare de 655 milioane euro in primele doua luni ale acestui an, in scadere cu circa 1% fata de perioada ianuarie-februarie 2016, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de news. ro.

Rulaj de doar 5,2 milioane euro, chiar daca indicii au crescut

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 23,62 milioane de lei 5,23 milioane euro), mai mic decat joi 6,7 milioane de euro).

Indicii au revenit pe plus, pe un rulaj de 8,8 milioane euro

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 40 milioane de lei 8,84 milioane euro), mai mare decat marti 3,5 milioane euro).

Guvernul acorda ajutoare de stat de 100 milioane euro pentru sectorul energiei regenerabile

Societatile care isi desfasoara activitatea in sectorul producerii de energie electrica si termica si unitatile administrativ-teritoriale/asociatiile de dezvoltare intracomunitara care produc energie electrica din surse regenerabile vor putea beneficia de ajutoare de stat, bugetul total alocat schemei fiind de 100,6 milioane euro, pentru urmatorii patru ani, informeaza un comunicat al Executivului.

Regina Maria investeste 3,5 milioane euro in echipamente medicale de laborator

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat un nou laborator, dotat cu sisteme medicale in valoare de 3,5 milioane euro. Totodata, laboratorul este primul centru de referinta Roche Diagnostic pentru biochimie si imunologie. Strategia retelei este ca.

Industria berii asigura venituri de peste 500 milioane euro anual la bugetul de stat

Volumul pietei berii locale s-a mentinut, in 2016, la 15,8 milioane de hectolitri, nivel atins si in 2015, ponderea productiei locale ramanand la peste 97% din consumul intern, potrivit Juliei Leferman, director general al Asociatiei Berarii Romaniei.

IMMOFINANZ a avut pierderi de 182 milioane euro in ultimele opt luni din 2016

Dezvoltatorul imobiliar austriac IMMOFINANZ a inregistrat, in perioada mai-decembrie 2016, o pierdere de 182 milioane de euro, fata de un rezultat negativ de 150,5 milioane de euro in intervalul similar din 2015, in principal din cauza problemelor din Rusia si a reducerii evaluarilor din piata, conform unui comunicat al companiei.

Reteaua Regina Maria a investit 3,5 milioane euro intr-un nou laborator

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat un nou laborator, dotat cu sisteme medicale in valoare de 3,5 milioane de euro, conform unui comunicat de presa al furnizorului de servicii medicale, care mentioneaza ca aceasta este cea mai mare investitie de gen din tara noastra, pana in prezent.

Enel a platit statului roman 401 milioane euro si a preluat 13,6% din E-Distributie Muntenia si Enel Energie Muntenia

Grupul Italian Enel a anuntat luni ca finalizat achizitia unui pachet de 13,6% din actiunile E-Distributie Muntenia EDM) si Enel Energie Muntenia EEM) de la SAPE, compania de stat care administreaza detinerile publice in mai multe companii, pentru care a platit catre statul roman 401 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )