Libnet.ro
UNICEF

16:45

COMPLETARE la SCRISOAREA lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, NU am asistat la ...

România Liberă România Liberă,
COMPLETARE la SCRISOAREA lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, NU am asistat la ...

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Romania libera reda integral completarea scrisorii atribuite lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar nu am . continuă pe România Liberă

Scrisoarea FUGARULUI Cristian Sima, dintr-un avion deasupra ATLANTICULUI. ...

12:50 - Creatoarea de moda, Irina Schrotter, al carei nume apare in scrisoarea aribuita fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a declarat, vineri, ca are o relatie contractuala cu Sima din 2009. Irina Schrotter a subliniat ca scrisoarea lui Sima a linistit-o, deoarece stie ca acesta este in viata si nu va face un act necugetat. Scrisoarea lui Sima m-a linistit, a declarat creatoarea de moda intr-o interventie telefonica la Realitatea TV. SCRISOAREA lui CRISTIAN SIMA. Irina .

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

11:20 - Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, nu am asistat la propria MAZILIRE MEDIA. Iata ce spune despre .

SCRISOAREA lui CRISTIAN SIMA. Irina Schrotter: M-a linistit. ...

Creatoarea de moda, Irina Schrotter, al carei nume apare in scrisoarea aribuita fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a declarat, vineri, ca are o relatie contractuala cu Sima din 2009. Irina Schrotter a subliniat ca scrisoarea lui Sima a linistit-o, deoarece stie ca acesta este in viata si nu va face un act necugetat. Scrisoarea lui Sima m-a linistit, a declarat creatoarea de moda intr-o interventie telefonica la Realitatea TV. Totodata, Schrotter a precizat ca din relatia .

Scrisoare de la Cristian Sima (completare)

In cursul diminetii de vineri, am primit la redactie, pe e-mail o completare la scrisoarea atribuita lui Cristian Sima. Va prezentam textul integral:Din cauza diferentei de fus orar nu am asistat in direct la propria mazilire media. Este surprinzator cum sunt analizat de psihologi care nu m-au cunoscut in viata lor si de analisti gata oricind sa-si dea cu parerea despre oricine si orice.

SCRISOAREA a III-a, de CRISTIAN SIMA: NU AM FUGIT, NU ma ascund. ...

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, a trimis, vineri dupa-amiaza, o a treia scrisoare. Documentul i-a fost trimis jurnalistului Radu Soviani si a fost transmis dupa ce, in cursul zilei de vineri, presa a facut publice alte doua scrisori atribuite lui Sima. In inceputul scrisorii, Cristian Sima atrage atentia ca nu a fugit din Romania, ca nu se ascunde si ca a plecat din tara cu numele sau real, nu sub o identitate falsa. Totodata, Cristian Sima spune ca ar putea inapoia banii .

Cristian Sima, scrisoarea a III-a: Nu am fugit, nu ma ascund. O parte a pierderilor poate fi recuperata din vanzarea activelor imobiliare neipotecate

O a treia scrisoare atribuita lui Cristian Sima a fost publicata pe blogul ziaristului Radu Soviani, in care fostul presedinte al Sibex afirma ca pierderile inregistrate de clientii sai ar fi de doua milioane de euro si doua milioane de dolari. Jumatate din aceste pierderi ar putea fi recuperate, spune Sima, din vazarea activelor imobiliare neipotecate pe care le detine.

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

Jurnalistul Radu Soviani a publicat pe blogul personal o scrisoare pe care o atribuie fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, despre care se stie ca a fugit din tara in urma cu 12 zile. In mesajul catre Radu Soviani, presupusul scrie ca a fugit cu banii clientilor si ca se afla intr-un avion deasupra Atlanticului. Chiar daca Radu Soviani a declarat la Realitatea TV ca recunoaste stilul lui Sima in scrisoarea primita, autoritatile urmeaza sa stabileasca autenticitatea .

Brokerul Cristian Sima: Am plecat din cauza presiunilor. Aveam nevoie de liniste

UPDATE 23:00- Brokerul Cristian Sima recunoaste ca a pierdut banii clientilor: doua milioane de euro si doua milioane de dolari. in urma cu putin timp a declarat la un post de televiziune ca se afla pe o.

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat in niciun fel de Cristian Sima

Administratia Prezidentiala raspunde, intr-un comunicat de presa postat pe site, informatiilor vehiculate de presa cu privire la eventuale analize economice trimise presedintelui Traian Basescu de Cristian Sima. Potrivit comunicatului Traian Basescu nu a primit nicio analiza economica si nu a fost consiliat in niciun fel de Cristian Sima. Totodata, consilierul prezidential Iulian Fota, fostul consilier prezidential Alexandra Gatej si fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, nu i-au prezentat lui Traian Basescu nici verbal, nici in scris materiale mailuri, analize etc. ) pe care le-ar fi primit de la Cristian Sima, arata Administratia Prezidentiala.

Citeva precizari legate de mesajele atribuite lui Cristian Sima

HotNews. ro a publicat vineri mesajele atribuite lui Cristian Sima, fostul presedinte al Sibex si fost actionar al firmei care editeaza HotNews. ro. Mesajele nu sint trimise de pe adresele de e-mail cunoscute ale lui Cristian Sima, dar informatiile din texte indica faptul ca autorul lor este Sima. Prima scrisoare arata faptul ca Sima vrea sa dea detalii despre afacerile sale, iar in cel de-al doilea mesaj apar informatii despre unii dintre clientii sai. De ce am decis sa publicam mesajele?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )