Libnet.ro
UNICEF

15:15

Scrisoare de la Cristian Sima (completare)

Hotnews Hotnews,
Scrisoare de la Cristian Sima (completare)

In cursul diminetii de vineri, am primit la redactie, pe e-mail o completare la scrisoarea atribuita lui Cristian Sima. Va prezentam textul integral:Din cauza diferentei de fus orar nu am asistat in direct la propria mazilire media. Este surprinzator cum sunt analizat de psihologi care nu m-au cunoscut in viata lor si de analisti gata oricind sa-si dea cu parerea despre oricine si orice. continuă pe Hotnews

Blogul lui Radu Soviani: Scrisoare de la Cristian Sima (I)

Am primit un e-mail. Este semnat Sima. Citindu-l imi pare sa recunosc stilul dansului. Nu pot baga mana in foc, dar, repet, dupa stilul scrisorii, tind sa cred ca scrisoarea este redactata de domnul Sima. Cititi aceasta scrisoare, pe care am fost rugat sa o impartasesc, iar cei care il cunosc pot confirma daca elementele prezentate de dansul sunt cele adevarate. Iata si continutul scrisorii pe care am primit-o: Desi lungimea funiei este aceeasi cu inaltimea ghilotinei, onoarea trebuie sa redevina o virtute, sa-si recapete valoarea de piata; altfel, oamenii de onoare asa cum se autodenumesc mafiotii, vor ajunge sa fie mai numerosi decat oamenii onorabili, scrie Radu Soviani pe blogul lui.

COMPLETARE la SCRISOAREA lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, NU am asistat la ...

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Romania libera reda integral completarea scrisorii atribuite lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar nu am .

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

11:20 - Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, nu am asistat la propria MAZILIRE MEDIA. Iata ce spune despre .

SCRISOAREA a III-a, de CRISTIAN SIMA: NU AM FUGIT, NU ma ascund. ...

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, a trimis, vineri dupa-amiaza, o a treia scrisoare. Documentul i-a fost trimis jurnalistului Radu Soviani si a fost transmis dupa ce, in cursul zilei de vineri, presa a facut publice alte doua scrisori atribuite lui Sima. In inceputul scrisorii, Cristian Sima atrage atentia ca nu a fugit din Romania, ca nu se ascunde si ca a plecat din tara cu numele sau real, nu sub o identitate falsa. Totodata, Cristian Sima spune ca ar putea inapoia banii .

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

Jurnalistul Radu Soviani a publicat pe blogul personal o scrisoare pe care o atribuie fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, despre care se stie ca a fugit din tara in urma cu 12 zile. In mesajul catre Radu Soviani, presupusul scrie ca a fugit cu banii clientilor si ca se afla intr-un avion deasupra Atlanticului. Chiar daca Radu Soviani a declarat la Realitatea TV ca recunoaste stilul lui Sima in scrisoarea primita, autoritatile urmeaza sa stabileasca autenticitatea .

A aparut o a treia scrisoare atribuita lui Cristian Sima: Am rulat si un miliard de dolari pe luna

Brokerul Cristian Sima a trimis o noua scrisoare jurnalistului Radu Soviani. in acest nou text, Sima isi justifica actiunile si mentioneaza ca nu se ascunde nicaieri, sunt inregistrat la aceasta adresa.

A aparut o a treia scrisoare atribuita lui Cristian Sima: Nu am fugit si nu ma ascund. Am rulat si un miliard de dolari pe luna

Brokerul Cristian Sima a trimis o noua scrisoare jurnalistului Radu Soviani. in acest nou text, Sima isi justifica actiunile si mentioneaza ca nu se ascunde nicaieri, sunt inregistrat la aceasta adresa.

Citeva precizari legate de mesajele atribuite lui Cristian Sima

HotNews. ro a publicat vineri mesajele atribuite lui Cristian Sima, fostul presedinte al Sibex si fost actionar al firmei care editeaza HotNews. ro. Mesajele nu sint trimise de pe adresele de e-mail cunoscute ale lui Cristian Sima, dar informatiile din texte indica faptul ca autorul lor este Sima. Prima scrisoare arata faptul ca Sima vrea sa dea detalii despre afacerile sale, iar in cel de-al doilea mesaj apar informatii despre unii dintre clientii sai. De ce am decis sa publicam mesajele?.

Cristian Sima, scrisoarea a III-a: Nu am fugit, nu ma ascund. O parte a pierderilor poate fi recuperata din vanzarea activelor imobiliare neipotecate

O a treia scrisoare atribuita lui Cristian Sima a fost publicata pe blogul ziaristului Radu Soviani, in care fostul presedinte al Sibex afirma ca pierderile inregistrate de clientii sai ar fi de doua milioane de euro si doua milioane de dolari. Jumatate din aceste pierderi ar putea fi recuperate, spune Sima, din vazarea activelor imobiliare neipotecate pe care le detine.

Brokerul Cristian Sima sugereaza ca a pierdut banii: Moral sunt responsabil de pierderile clientilor, desi au semnat ca isi asuma riscul

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile cu 10. 000 e euro, bani ai investitorilor, si-a recunoscut vina intr-o scrisoare trimisa jurnalistului Radu Soviani. Cand va izbucni scandalul toti ma.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )