Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce au in comun Scandalul Panama, interceptarile NSA si Wikileaks

România Liberă România Liberă,
Ce au in comun Scandalul Panama, interceptarile NSA si Wikileaks

Americanii sunt tapul ispasitor ideal pentru Rusia, sustine Bremmer, amintind ca miliardarul George Soros, . continuă pe România Liberă

Adevarul Live: Scandalul Panama Papers, de la Putin la Tiriac. Cui foloseste?

Mari politicieni si oameni de afaceri si-au ascuns banii in Panama si noi dezvaluiri apar in fiecare zi. De ce a aparut scandalul Panama Papers? De ce acum? Cui foloseste si care vor fi consecintele?.

China cere clarificari privind informatiile dezvaluite in Scandalul Panama

Administratia de la Beijing solicita clarificari in legatura cu difuzarea masiva in mod neautorizat de informatii in Scandalul Panama, in contextul in care dezvaluirile vizeaza tranzactii financiare atribuite unor numeroase personalitati, inclusiv unor.

Reactii dupa scandalul Panama Papers: Motivul pentru care Algeria a refuzat sa-i acorde viza unui jurnalist de la Le Monde

Dupa publicarea unei fotografii a presedintelui Abdelaziz Bouteflika ce-l lega pe nedrept de scandalul Panama Papers, Algeria a refuzat sa-i acorde viza unui jurnalist de la Le Monde.

Noul sef FIFA si presedintele Azerbaidjanului, implicati in scandalul Panama Papers (VIDEO)

Scandalul Panama a ajuns si la UEFA. Politia elvetiana a descins la sediul Uniunii, potrivit presei internationale. intre timp, noi detalii ies la iveala despre felul in care liderii mondiali si-au.

Presedintele Iohannis, despre scandalul Panama Papers

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca scandalul Panama Papers trebuie privit cu seriozitate si s-a declarat multumit ca pe aceasta lista nu se regasesc oameni foarte cunoscuti sau aflati in pozitii politice inalte din Romania.

Pozitia presedintele Iohannis, despre scandalul Panama Papers

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca scandalul Panama Papers trebuie privit cu seriozitate si s-a declarat multumit ca pe aceasta lista nu se regasesc oameni foarte cunoscuti sau aflati in pozitii politice inalte din Romania.

Lovitura de teatru in scandalul Panama Papers. O amanta suparata, la originea dezvaluirilor

Lovitura de teatru in scandalul documentelor confidentiale publicate in scandalul Panama Papers. Acestea nu au fost furate de hackeri, asa cum a sustinut initial firma de avocatura.

Simon Cowell si Heather Mills, implicati in scandalul Panama Papers/ Mills: Sunt o platitoare de taxe cinstita

Inca doua nume din showbiz sunt implicate in scandalul mondial Panama Papers. Este vorba despre producatorul TV Simon Cowell, cunoscut pentru rolul de jurat jucat in emisiuni precum The X Factor, Britain's Got Talent sau American Idol, si Heather Mills, fosta sotie a muzicianului Paul McCartney, scrie New Musical Express. In acelasi scandal sunt implicati si regizorul spaniol Pedro Almodovar, actorul chinez Jackie Chan si regizorul de teatru Franco Dragone.

Scandalul Panama Papers. Baroni ai drogurilor, printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca

Cabinetul de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflat in centrul scandalului Panama Papers, are printre clienti si baroni ai drogurilor sau persoane si companii care fac obiectul unor sanctiuni europene sau americane, scrie miercuri cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Scandalul Panama Papers. Premierul britanic recunoaste ca ar fi putut gestiona mai bine situatia

Premierul britanic, David Cameron, a recunoscut sambata ca ar fi putut gestiona mai bine cazul Panama Papers, la doua zile dupa ce a marturisit ca a detinut actiuni la firma offshore a tatalui sau, care a murit in anul 2010, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )