Libnet.ro
UNICEF

14:45

Comunistii protesteaza in fata Parlamentului din Republica Moldova.

România Liberă România Liberă,
Comunistii protesteaza in fata Parlamentului din Republica Moldova.

Membri ai Partidului Comunist din Republica Moldova PCRM) si sustinatori ai acestuia au protestat joi in fata Parlamentului din Chisinau, in a patra zi de proteste, cerand demisia imediata a Guvernului si convocarea alegerilor parlamentare anticipate, transmite Mediafax. Aproximativ 200 de persoane, in frunte cu liderul comunist Vladimir Voronin, au protestat la Palatul Republicii, in prima sedinta din aceasta sesiune a parlamentarilor moldoveni, potrivit site-ului Unimedia. md. Protestatarii . continuă pe România Liberă

CE propune deschiderea pietei UE pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene UE) pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale.

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale, potrivit unui comunicat al institutiei.

CE vrea ca importurile de vinuri din Republica Moldova sa fie liberalizate urgent catre UE

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis incepand cu 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, conform Mediafax .

UE reactioneaza la presiunile Rusiei: Bruxelles-ul vrea liberalizarea de urgenta a ...

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis din 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, informeaza Mediafax. Citeste si Vladimir Putin: Uniunea Europeana nu are nevoie de vinurile din R. Moldova Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si .

Autoritatile ruse au gasit nitrati si pesticide in strugurii importati din Republica Moldova

Serviciul fitosanitar din Rusia Rosselhoznadzor, anunta ca in cea de a doua saptamana a lunii septembrie a depistat o concentratie mare de nitrati si reziduuri de pesticide in 132 de tone de struguri din Turcia si Republica Moldova.

Republica Moldova ar putea avea liber la exporturile de vin in UE

Uniunea Europeana ar putea sa deschida complet piata pentru importurile de vin din Republica Moldova, potrivit unei propuneri a Comisiei Europene CE). Masura a fost propusa pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe principala piata, cea din Federatia Rusa.

Cel mai nou model Porsche, 911 Turbo S, are un client in Republica Moldova. La Bucuresti, doar discutii

Porsche Center din Republica Moldova a inregistrat deja prima comanda pentru noul 911 Turbo S, care costa peste 200. 000 de euro, in timp ce in Romania sunt in acest moment doar discutii pentru masina ce poate rula cu aproape 320 km/h si care accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,1 secunde, anunta Ziarul Financiar.

Peste un miliard de tigari de contrabanda din Republica Moldova au ajuns in acest an pe piata ucraineana

Circa 17% din tigarile de contrabanda de pe piata Ucrainei au timbre de acciz ale Republicii Moldova si sunt produse la Combinatul Tutun CTC, arata un studiu de piata realizat de compania TNS Ucraina si citat de cotidianul Kommersant-Ukraina.

La fel ca in 1918, Rusia impinge Republica Moldova spre Unirea cu Romania

In 1918 atitudinea armatei ruse fata de populatia romaneasca de la Est de Prut a dus la o atitudine potrivnica intereselor acesteia, desi cu doar cativa ani inainte situatia era diferita. Iata aceste lucruri se repeta si acum, iar Republica Moldova este impinsa spre Unirea cu Romania.

Un roman, arestat in Republica Moldova, a fost gasit strangulat

Un roman a fost gasit, duminica, strangulat, in timp ce se afla in arest in Republica Moldova. Barbatul, inchis dupa ce a sofat in stare de ebrietate, a refuzat sa fie testat si a lovit un politist, a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )