Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conacul lui Iuliu Maniu se transforma in ruina

România Liberă România Liberă,
Conacul lui Iuliu Maniu se transforma in ruina

Unul dintre cele mai valoroase monumente pentru istoria romanilor ardeleni este lasat, pur si simplu, in paragina. Conacul lui Iuliu Maniu risca sa devina o ruina. Si asta desi mostenitorul sau de drept, Eparhia Greco-Catolica de Oradea, prin Parohia Greco-Catolica Badacin, incearca sa il restaureze. insa intreaga proprietate are o situatie juridica incerta. continuă pe România Liberă

Unul dintre judecatorii lui Dan Voiculescu, ridicat de DNA pentru luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mita, potrivit.

Unul dintre judecatorii din procesul lui Voiculescu, ridicat de DNA chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, suspectat de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mita, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Unul dintre observatorii OSCE retinuti in Ucraina a fost eliberat

Unul dintre observatorii OSCE retinuti incepand de vineri in orasul Slaviansk, in estul Ucrainei, a fost eliberat ieri, iar negocierile continuau in vederea eliberarii colegilor sai, a declarat o purtatoare de cuvant a separatistilor pentru AFP.

Unul dintre observatorii OSCE a fost eliberat

Unul dintre observatorii OSCE retinuti incepand de vineri in orasul Slaviansk, in estul Ucrainei, a fost eliberat duminica, iar negocierile continuau in vederea eliberarii colegilor sai, a declarat o.

Unul dintre observatorii OSCE retinuti la Slaviansk a parasit locul de detentie

Unul dintre cei 13 observatori OSCE retinuti vineri la Slaviansk a parasit, duminica, locul de detentie, scrie AFP. Observatorul suedez a fost insotit la plecare de catre doi negociatori OSCE. Sanctiunile.

AFP: Unul dintre observatorii OSCE retinuti la Slaviansk a parasit locul de detentie

Unul dintre observatorii OSCE retinuti de vineri in orasul Slaviansk, in estul Ucrainei, a parasit duminica locul de detentie, insotit de doi negociatori OSCE, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )