Libnet.ro
UNICEF

05:30

Eurogroup refuza extinderea finantarii pentru Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurogroup refuza extinderea finantarii pentru Grecia

ACTUALIZARE Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup * ACTUALIZARE 17:01 Reuters: Grecii fac cozi la supermarketuri, pentru provizii Reuters scrie ca in anumite supermarketuri din Atena cetatenii au format cozi lungi pentru a-si face provizii. * Schaeuble: Grecia a pus capat negocierilor cu creditorii sai intr-un mod unilateral * Grecia a respins ultimele propuneri ale creditorilor * Grecii s-au trezit cu noaptea in cap sa scoata bani din bancomate * Banca Greciei face un efort urias pentru a mentine alimentarea cu bani a ATM-urilor - oficial al bancii * Un politician grec spune ca bancile vor ramane deschise si indeamna la calm * intalnirea ministrilor de finante din zona euro va avea loc, in ciuda anuntului lui Tsipras * Partidele din opozitie ataca decizia lui Tsipras privind referendumul * Merkel: intalnirea de astazi este decisiva. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au.

BCE a aprobat majorarea finantarii pentru bancile grecesti ceruta de Atena

Banca Centrala Europeana a aaprobat , miercuri, majorarea finantarii pentru bancile grecesti ceruta de Atena, a declarat o sursa din mediul bancar, fara a preciza despre ce majorare este vorba, transmit.

Ministrii de Finante din zona euro refuza prelungirea programului de asistenta pentru Grecia, iar tara poate intra in faliment

Negocierile din Eurogrup au esuat, iar Grecia trebuie sa plateasca pana la sfarsitul lunii iunie 1,6 miliarde de euro creditorilor europeni, informeaza B1 TV. Ministrii de finante din zona euro au refuzat sa.

Angela Merkel: Negocierile de sambata au o importanta decisiva pentru Grecia

Cancelarul german Angela Merkel si colegii ei, liderii Uniunii Europene, au declarat ca negocierile cu Grecia de sambata au o importanta decisiva, scrie Bloomberg. Liderii din zona euro se intalnesc din nou.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )