Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrii de Finante din zona euro refuza prelungirea programului de asistenta pentru Grecia, iar tara poate intra in faliment

Negocierile din Eurogrup au esuat, iar Grecia trebuie sa plateasca pana la sfarsitul lunii iunie 1,6 miliarde de euro creditorilor europeni, informeaza B1 TV. Ministrii de finante din zona euro au refuzat sa.

Ministrii de Finante din zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Alegatorii vor decide daca Guvernul trebuie sa accepte sau nu conditiile puse de Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Centrala Europeana.

Ministrii de Finante din zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia. Reactia lui Tsipras

Alegatorii vor decide daca Guvernul trebuie sa accepte sau nu conditiile puse de Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Centrala Europeana.

Bancomatele din Grecia, luate cu asalt pentru retragerea banilor. Sambata are loc ultima reuniune a ministrilor de finante din zona euro privind situatia tarii care ar putea intra in incapacitate de plata (VIDEO)

Bancomatele din Grecia sunt luate cu asalt. Oamenii sunt speriati ca tara ar putea intrat in incapacitate de plata si au inceput sa scoata bani inca de la primele ore ale diminetii. intre timp, premierul.

INCOME: Grecii decid pe 5 iulie daca ies din zona euro

Situatia Greciei devine din ce in ce mai tensionata pe scena financiara europeana. in urma negocierilor de la Bruxelles nu s-a ajuns la niciun acord intre Grecia si creditorii externi. Exista diferente majore.

Grecia nu are parte de clementa. Trebuie sa plateasca in zilele urmatoare 1,5 miliarde de euro

Ministrii de Finante din zona euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind.

Eurogroup refuza extinderea finantarii pentru Grecia

ACTUALIZARE Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup * ACTUALIZARE 17:01 Reuters: Grecii fac cozi la supermarketuri, pentru provizii Reuters scrie ca in anumite supermarketuri din Atena cetatenii au format cozi lungi pentru a-si face provizii. * Schaeuble: Grecia a pus capat negocierilor cu creditorii sai intr-un mod unilateral * Grecia a respins ultimele propuneri ale creditorilor * Grecii s-au trezit cu noaptea in cap sa scoata bani din bancomate * Banca Greciei face un efort urias pentru a mentine alimentarea cu bani a ATM-urilor - oficial al bancii * Un politician grec spune ca bancile vor ramane deschise si indeamna la calm * intalnirea ministrilor de finante din zona euro va avea loc, in ciuda anuntului lui Tsipras * Partidele din opozitie ataca decizia lui Tsipras privind referendumul * Merkel: intalnirea de astazi este decisiva.

Zona euro se pregateste de SOCUL intrarii Greciei in incapacitate de plata

Zona euro se pregateste pentru intrarea Greciei in incapacitate de plata, saptamana viitoare, dupa ce a refuzat sa prelungeasca finantarea tarii, in urma anuntului surprinzator al premierului Alexis.

VIDEO Grecia: Tsipras socheaza cu un referendum pentru acordul cu creditorii Atenei / Grecii stau la cozi la bancomate si in supermarketuri/ Seful Eurogrup: Planul de salvare nu va fi extins dupa 30 iunie

Alexis Tsipras a anuntat vineri noapte organizarea unui referendum in Grecia pe 5 iulie pentru a se decide pro sau contra acordului de salvare oferit de creditorii sai. Ministrii de finante din zona euro s-au reunit totusi sambata, la Bruxelles, cativa dintre ei, inclusiv cel al Germaniei spunand ca, din cauza Atenei, negocierile s-au terminat, ceea ce inseamna ca Grecia probabil nu va putea plati rata de marti catre FMI si ca va fi nevoie sa ia masuri de control al capitalului incepand de luni. La finalul reuniunii, seful Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat ca programul de asistenta financiara pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie, dupa refuzul Atenei privind propunerile avansate de catre creditorii sai, pentru a evita incapacitatea de plata, si anuntul privind organizarea unui referendum la inceputul lui iulie. Ministrii de finante din zona euro, cu exceptia celui grec Yanis Varoufakis, s-au reunit apoi pentru a discuta consecintele acestei decizii, care duce tara tot mai aproape de default. 00 Varoufakis sugereaza ca BCE sa plateasca ceea ce Grecia datoreaza FMI pe 30 iunie20. 30 Tsipras, catre Merkel si Hollande: Referendumul se va tine, indiferent de decizia Eurogrupului19. 55 Varoufakis: Grecia va continua sa se bata pentru un acord cu creditorii sai pana marti19. 15 Varoufakis: Refuzul de a ajuta Grecia risca sa aduca un prejudiciu permanent zonei euro18. 35 Planul de ajutor se va incheia pe 30 iunie, a anuntat seful Eurogrup18. 00 Zona euro refuza sa prelungeasca planul de salvare dupa 30 iunie.

GREXIT: Grecia se indreapta spre faliment. Eurogrupul a respins extinderea programului de ajutor si referendumul

Ministrii de Finante din zona euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor financiar pentru Grecia dupa 30 iunie, asa cum solicitase Atena, au declarat mai multe surse din cadrul negocierilor citate de AFP.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )