Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conducerea PDL propune excluderea din partid a deputatului Florin Popescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conducerea PDL propune excluderea din partid a deputatului Florin Popescu

Conducerea PDL a aprobat, astazi, excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, fost lider al organizatiei Dambovita, decizia finala urmand sa fie luata de Consiliul National de Coordonare. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Popescu, dupa excluderea din PDL: Am sustinut-o pe Elena Udrea si am inteles ca trebuie sa platesc pentru lucrul acesta

Deputatul FlorinPopescu, exclus luni din PDL, a explicat ca astfel plateste pentru sustinerea ce i-a aratat-o Elenei Udrea. Domnul Predoiu e glumet. Eu, azi, in BPN, am spus urmatorul lucru. Am.

PDL propune un amendament la legea bugetului prin care sa se aloce bani in plus pentru bolnavii de cancer

Partidul Democrat Liberal ii cere premierului Victor Ponta sa sustina amendamentul prin care 10% din banii acordati in plus Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice sa fie alocati bugetului Sanatatii pentru medicamentele bolnavilor de cancer, in cazul in care presedintele va retrimite Parlamentului legea bugetului de stat pe 2014, afirma secretarul executiv al PDL, Lucian Duta, citat de Agerpres.

Conducerea PDL vine astazi in Salaj

Vasile Blaga, presedintele PDL, si Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele partidului, vin astazi in Salaj, la Simleu Silvaniei. Ei participa la alegerile interne pentru Biroul Permanent Judetean al organizatiei judetene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )