Libnet.ro
UNICEF

07:46

Florin Popescu, dupa excluderea din PDL: Am sustinut-o pe Elena Udrea si am inteles ca trebuie sa platesc pentru lucrul acesta

B1 B1,
Florin Popescu, dupa excluderea din PDL: Am sustinut-o pe Elena Udrea si am inteles ca trebuie sa platesc pentru lucrul acesta

Deputatul FlorinPopescu, exclus luni din PDL, a explicat ca astfel plateste pentru sustinerea ce i-a aratat-o Elenei Udrea. Domnul Predoiu e glumet. Eu, azi, in BPN, am spus urmatorul lucru. Am. continuă pe B1

Motivul pentru care deputatul Florin Popescu ar putea fi demis din PDL.

Deputatul Florin Popescu ar putea fi demis, luni, din Partidul Democrat Liberal. Masura ar putea fi luata din cauza ca acesta a participat la inaugurarea sediului Miscarii Populare, potrivit B1TV. Vi se pare firesc sa participi la constructia unui alt partid politic, declarandu-ti in acelasi timp, ipocrit, sustinerea fata de PDL?, a spus retoric Vasile Blaga. Cum sa nu-l incalce statutul) daca tu te ocupi de constructia unui alt partid politic?, a adaugat Blaga. Luni, PDL va decide in .

Florin Popescu ar putea fi exclus din PDL. Blaga: Si-a incalcat statutul

Deputatul FlorinPopescu ar putea fi demis, luni, dinPartidulDemocrat Liberal, dupa ce a participat la inaugurarea sediului MiscariiPopulare. Vi se pare firesc sa participi la constructia.

Conducerea PDL propune excluderea din partid a deputatului Florin Popescu

Conducerea PDL a aprobat, astazi, excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, fost lider al organizatiei Dambovita, decizia finala urmand sa fie luata de Consiliul National de Coordonare.

Surse: BPN a votat excluderea lui Florin Popescu din PDL

BPNa decis, luni, excluderea deputatului Florin Pepoescu dinPDL, potrivit unor surse citate de B1 TV. Decizia de a-l exclude pe Florin Popescu s-a luat cu 32 de voturi pentru, 1 vot impotriva si 2.

Lazaroiu, despre excluderea lui Florin Popescu: Ma nedumereste cum Saftoiu care a fost trup si suflet impotriva PDL e in partid

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a afirmat ca excluderea lui Florin Popescu din PDL transmite un mesaj gresit membrilor si activistilor partidului, in conditiile in care acesta a avut performante electorale remarcabile. in contrast, Lazaroiu puncteaza ca Adriana Saftoiu care a fost trup si suflet impotriva PDL a ramas in partid.

UPDATE: Deputatul Florin Popescu, demis din PDL (SURSE).

BPN a decis, luni, excluderea deputatului Florin Pepoescu din PDL, potrivit unor surse citate de B1 TV. Decizia de a-l exclude pe Florin Popescu s-a luat cu 32 de voturi pentru, 1 vot impotriva si 2 abtineri. Florin Popescu sustine ca liderii partidului i-au reprosat ca este prea apropiat de Traian Basescu, dar si faptul ca nu este dedicat partidului. Decizia Biroului Permanent National trebuie validata de Consiliul National de Coordonare. ---- Deputatul Florin Popescu ar putea fi .

EXCLUSIV Deputatul Florin Popescu, exclus din PDL

Deputatul PDL de Targoviste, Florin Popescu, a fost exclus, luni, cu o majoritate zdrobitoare, in cadrul BPN Bucuresti. Propunerea de excludere a parlamentarului a fost facuta saptamana trecuta, dupa incidentele de la alegerile CCL Targoviste din data de 21 noiembrie.

VIDEO UPDATE Florin Popescu, omul de incredere al Elenei Udrea, a fost exclus din PDL

Conducerea PDL discuta, luni, propunerea de excludere din partid a deputatului Florin Popescu. Fostul sef al filialei PDL Dambovita si omul de incredere al Elenei Udrea este acuzat de organizatia din care face parte ca a incalcat statutul participand la inaugurarea sediului Miscarii Populare. Florin Popescu este prezent la sedinta PDL insa a refuzat sa faca declaratii. UPDATE: Florin Popescu a fost exclus din partid, decizia fiind luata cu 32 de voturi pentru, 1 impotriva si 2 abtineri, au declarat pentru HotNews. ro surse democrat-liberale.

VIDEO Florin Popescu, omul de incredere al Elenei Udrea la un pas de excludere din PDL

Conducerea PDL discuta, luni, propunerea de excludere din partid a deputatului Florin Popescu. Fostul sef al filialei PDL Dambovita si omul de incredere al Elenei Udrea este acuzat de organizatia din care face parte ca a incalcat statutul participand la inaugurarea sediului Miscarii Populare. Florin Popescu este prezent la sedinta PDL insa a refuzat sa faca declaratii.

Afacerile FAMIGLIEI PDL au lasat Targoviste in frig. Deputatul PDL Florin Popescu, actionar la o firma care vinde centrale termice

Targovistenii stau in frig din cauza unor interese economice si politice. Potrivit Declaratiei de Interese de pe site-ul Camerei Deputatilor, fostul presedinte PDL al Consiliului Judetean Dambovita, Florin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )