Libnet.ro
UNICEF

16:45

Conducerea PNL Ramnicu Valcea, demisie in bloc, dupa condamnarea lui Francu la inchisoare.

România Liberă România Liberă,
Conducerea PNL Ramnicu Valcea, demisie in bloc, dupa condamnarea lui Francu la inchisoare.

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei Emilian Francu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, relateaza Mediafax. Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a declarat, vineri, ca toti cei 31 de membri ai Biroului Politic Municipal al PNL Ramnicu Valcea si-au depus demisiile. Citeste si: Primarul din Rm. Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare Intrebat daca decizia . continuă pe România Liberă

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc

Cei 31 de membri ai conducerii PNL Ramnicu Valcea au demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei, Emilian Francu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza Mediafax.

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, dupa ce fostul presedinte al filialei a fost condamnat la inchisoare

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei Emilian Francu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, pentru fapte de .

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei Emilian Francu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, pentru fapte de coruptie,.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3537 seconds )