Libnet.ro
UNICEF

05:15

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc

Adevărul Adevărul,
Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc

Cei 31 de membri ai conducerii PNL Ramnicu Valcea au demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei, Emilian Francu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, dupa ce fostul presedinte al filialei a fost condamnat la inchisoare

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei Emilian Francu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, pentru fapte de .

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei Emilian Francu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, pentru fapte de coruptie,.

Conducerea PNL Ramnicu Valcea, demisie in bloc, dupa condamnarea lui Francu la inchisoare.

Conducerea PNL Ramnicu Valcea a demisionat in bloc, vineri, la doua zile dupa ce fostul presedinte al filialei Emilian Francu a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, relateaza Mediafax. Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a declarat, vineri, ca toti cei 31 de membri ai Biroului Politic Municipal al PNL Ramnicu Valcea si-au depus demisiile. Citeste si: Primarul din Rm. Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare Intrebat daca decizia .

VIDEO Primarul din Ramnicu Valcea s-a predat. Ce le transmite Emilian Francu ramnicenilor

Primarul din Ramnicu Valcea, condamnat astazi la patru ani de inchisoare cu executare, s-a predat la politie imediat ce a aflat ca a fost transmis mandatul de punere in aplicare a masurii privative de libertate. inainte sa plece spre sediul IPJ Valcea, edilul le-a transmis un mesaj ramnicenilor.

Edilul din Ramnicu Valcea, condamnat la 4 ani cu executare pentru spaga

Curtea de Apel Bucure and sti a dat astazi sentin and ta in dosarul in care primarul ora and sului Ramnicu-Valcea, Emilian Francu, este acuzat de corup and tie, el primind ca pedeapsa 4 ani de inchisoare cu executare, informeaza surse de presa.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv, miercuri, pe primarul de Ramnicu Valcea,Emilian Francu, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Decizia este definitiva, instanta.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de.

Fostul primar din Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Primarul suspendat din Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de.

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, la patru ani de inchisoare cu executare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Primarul din Ramnicu Valcea, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare

Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Emilian Francu, a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )