Libnet.ro
UNICEF

08:30

Conferinta lui Andrew Solomon despre identitatea gay s-a tinut la UNATC, si nu la BCU, cum era stabilit la inceput

Adevărul Adevărul,
Conferinta lui Andrew Solomon despre identitatea gay s-a tinut la UNATC, si nu la BCU, cum era stabilit la inceput

O conferinta tinuta de scriitorul american Andrew Solomon urma sa aiba loc la sediul Bibliotecii Centrale Universitare BCU), insa acest lucru nu s-a mai intamplat, din cauza temei abordate de autor identitatea gay. BCU oferise numai un acord informal pentru eveniment, iar refuzul ulterior al reprezentantilor institutiei nu a fost urmat de nicio explicatie. continuă pe Adevărul

Scriitorul Andrew Solomon acuza Biblioteca Centrala Universitara ca a cenzurat o conferinta pe care acesta trebuia sa o tina in aula cladirii, dupa ce conducerea institutiei a aflat ca se va discuta despre identitatea gay

Intr-un anunt postat pe Facebook, Scriitorul Andrew Solomon acuza Biblioteca Centrala Universitara ca a cenzurat o conferinta pe care acesta trebuia sa o tina in aula cladirii, dupa ce conducerea institutiei a aflat ca se va discuta despre identitatea gay. Reprezentantii fundatiei Accept, care erau parteneri la oragnizarea evenimentului, sustin ca conducerea BCU si-a dat acordul informal pentru organizarea evenimentului dupa care l-au anulat cand au aflat tema conferintei. HotNews. ro a incercat sa vorbeasca cu directorul adjunct al institutiei, Voichita Dragomir, insa aceasta nu a fost de gasit.

Asociatia ACCEPT: BCU a oferit un acord informal pentru conferinta scriitorului Andrew Solomon

Asociatia ACCEPT a precizat, luni, ca Biblioteca Centrala Universitara BCU) din Bucuresti a oferit un acord informal si instructiuni privind realizarea formalitatilor pentru ca prelegerea scriitorului Andrew Solomon sa se desfasoare in sediul institutiei, dupa ce, anterior, conferinta autorului fusese anulata pentru ca era pe tema homosexualitatii, conform Mediafax.

De ce nu a tinut scriitorul Andrew Solomon conferinta de la Bucuresti la Biblioteca Centrala Universitara

Asociatia ACCEPT a precizat, luni, ca Biblioteca Centrala Universitara BCU) din Bucuresti a oferit un acord informal si instructiuni privind realizarea formalitatilor pentru ca prelegerea scriitorului Andrew Solomon sa se desfasoare in sediul institutiei, dar nu a mai pus in aplicare aceasta promisiune dupa indeplinirea formalitatilor, potrivit Mediafax. Reprezentantii BCU neaga aceste acuzatii si sustin ca a fost doar o discutie.

Medicamentele nu-ti ofera fericirea, ci capacitatea de a o cauta. Despre depresie, cu Andrew Solomon

Discursurile sale in cadrul conferintelor TED au fost privite de peste 3 milioane de oameni. Demonul amiezii, cartea sa despre depresie, a intrat pe lista de bestselleruri a New York Times si a fost finalista premiilor Pulitzer. Andrew Solomon este astazi cea mai cunoscuta personalitate americana dispusa sa vorbeasca public despre boala sa: tulburarea depresiva. Nu doar sa vorbeasca despre ea, ci si sa o explice. Plecand de la definitia unui calugar ortodox pentru depresie, Solomon incearca, intr-un dialog pentru HotNews. ro, sa exorcizeze cel mai redutabil dusman al vindecarii: rusinea.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )