Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu confirm ca a fost preluat din Siria. Ce are de spus Basescu despre Hayssam

Antena3 Antena3,
Nu confirm ca a fost preluat din Siria. Ce are de spus Basescu despre Hayssam

Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca nu confirma ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Strategiile anti-teroriste sunt un atribut al. continuă pe Antena3

Nu confirm ca a fost preluat din Siria. Ce are de spus Basescu despre Hayssam

Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca nu confirma ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Strategiile anti-teroriste sunt un atribut al.

Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, adus cu un avion al armatei sau repatriat in baza unui acord de extradare

Presedintele Traian Basescu a dat anumite clarificari, vineri, legate de aducerea lui Omar Hayssam in Romania, spunand ca prea multi politicieni au facut remarci publice pe aceasta tema. Seful statului a.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria.

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala Europeana si Fondul Monetar International). Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea .

VIDEO Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Romania a facut o operatiune neautorizata pe teritoriul altei tari

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Palatul Cotroceni ca nu confirma faptul ca Omar Hayssam a fost extradat din Siria, subliniind ca efortul aducerii in tara a sirianului apartine unui colectiv restrans care de circa cinci ani se ocupa de acest proces.

Traian Basescu: Nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria

Presedintele Traian Basescu va sustine, de la ora 17:30, o conferinta de presa, imediat dupa intalnirea cu membrii delegatiei FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale.

Radu Stroe: Declaratia lui Traian Basescu este extrem de grava

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca nu confirma ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, nici ca a fost repatriat cu un avion al.

Traian Basescu: Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca nu confirma ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria, nici ca a fost repatriat cu un avion al Armatei.

Traian Basescu, intrebat de unde a fost luat Hayssam: Cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?

Nu confirm, repet, nu confirm ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Nu confirm ca a fost repatriat cu un avion al Armatei. Nu confirm ca a fost repatriat in baza unui acord de extradare, a declarat vineri presedintele Traian Basescu. Seful statului a tinut sa clarifice trimiterea comunicatului de catre Presedintie, aratand ca era vorba de readucera in tara a unui condamnat pentru terorism, iar terorismul e un atribut primordial al CSAT, presedintele CSAT fiind presedintele Romaniei. Basescu a subliniat ca in comunicatul de presa trimis de Presedintie se vorbeste despre multumiri aduse ofiterilor implicati si institutiilor de siguranta nationala implicate, si atat, adaugand ca aducerea lui Omar Hayssam a fost un efort al unui colectiv foarte mic de oameni care de circa cinci ani se ocupa de acest proces de aducere a acestuia in tara. In finalul declaratiei de presa, intrebat de unde a fost preluat Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Aici e cheia, cum sa va spun cand Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul unui alt stat?HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Ponta, despre capturarea lui Hayssam: A fost adus cu un avion militar din Siria. Eu si presedintele am avut o pozitie unitara

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania din Siria, tara cu care nu exista un acord de extradare, la bordul unui avion militar si ca a avut o pozitie unitara cu.

Madonna nemachiata si lipsita de inhibitii: Fotografiile i-au fost furate din telefon si postate pe internet (FOTO)

Mai multe fotografii ale Madonnei in care aceasta apare nemachiata si lipsita de inhibitii au fost postate pe internet dupa ce au fost furate din telefonul artistei, potrivit blogului lui Perez Hilton.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )