Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un congresman democrat il acuza pe Donald Trump ca ar fi dezvaluit informatii clasificate ale CIA

România Liberă România Liberă,
Un congresman democrat il acuza pe Donald Trump ca ar fi dezvaluit informatii clasificate ale CIA

Congresmanul democrat Adam Schiff il acuza pe presedintele american Donald Trump ca ar fi dezvaluit informatii clasificate, dupa ce a afirmat ca, in timpul Administratiei Obama, ar fi fost obtinute date ale Agentiei Centrale pentru Informatii CIA) prin atacuri cibernetice. continuă pe România Liberă

Acuzatii grave la adresa lui Donald Trump: Presedintele american ar fi dezvaluit informatii clasificate

Congresmanul democrat Adam Schiff, membru Comisiei pentru Informatii a Camerei Reprezentantilor, il acuza pe presedintele Donald Trump ca a fost neglijent cu informatii clasificate. Concret, acesta.

Donald Trump, tinta unui mesaj jignitor pe contul de Twitter al McDonalds

Un mesaj publicat joi dimineata pe contul oficial de Twitter al lantului de restaurante fast-food McDonalds l-a caracterizat pe Donald Trump drept o scuza dezgustatoare pentru un presedinte. Mesajul a fost sters dupa circa 20 de minute, iar compania McDonalds a anuntat ca textul a fost publicat dupa ce contul sau de Twitter fusese compromis, transmite CNN.

Postare stearsa rapid pe contul de Twitter al McDonald's: Donald Trump, esti o scuza dezgustatoare de presedinte si ai si mainile mici

O postare care a fost rapid stearsa de pe contul de Twitter al gigantului american McDonald's afirma ca presedintele Donald Trump este o scuza dezgustatoare de presedinte, scrie CNN.

infrangere pentru presedintele Donald Trump. Decretul anti-imigratie semnat de seful Casei Albe a fost blocat de un judecator federal

Decretul anti-imigratie semnat de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost blocat de un judecator federal, aceasta fiind inca o infrangere judiciara a sefului administratiei de la Washington.

iNFRANGERE grea pentru Donald Trump: Noul decret anti-imigratie a fost BLOCAT!

Un judecator federal a blocat miercuri, pentru intreg teritoriul Statelor Unite, a doua versiune a decretului anti-imigratie semnat de Donald Trump, administrand o noua infrangere judiciara.

Donald Trump vrea ca Snoop Dogg sa ajunga la inchisoare. Rapperul l-a suparat cu scena controversata din noul sau videoclip prin care simuleaza uciderea presedintelui american

Un videoclip controversat a fost lansat de rapperul Snoop Dogg, acesta intrand in atentia lui Donald Trump. Artistul a simulat ca-l impusca pe presedintele Statelor Unite in videoclipul.

Donald Trump vrea ca Snoop Dogg sa ajunga la inchisoare. Rapperul l-a suparat cu scena controversata din noul sau videoclip prin care simuleaza uciderea presedintelui american (VIDEO)

Un videoclip controversat a fost lansat de rapperul Snoop Dogg, acesta intrand in atentia lui Donald Trump. Artistul a simulat ca-l impusca pe presedintele Statelor Unite in videoclipul.

VIDEO Reactia lui Donald Trump, dupa ce rapperul Snoop Dogg l-a impuscat intr-un clip-pamflet

Donald Trump a reactionat printr-un mesaj pe contul sau de Twitter, dupa ce rapperul american Snoop Dogg a lansat un videoclip-pamflet in care il ameninta cu pistolul pe presedintele Statelor Unite, prezentat ca un clovn. Trump mentioneaza ca rapperul ar fi starnit o indignare generala daca l-ar fi ironizat in acest fel pe fostul presedinte Barack Obama si, cel mai probabil, ar fi ajuns la inchisoare, scrie The Telegraph.

Presedintele Donald Trump a platit taxe de peste 38 de milioane dolari la venituri de 152,7 milioane dolari, in 2005

Presedintele Donald Trump a platit taxe federale de 38,4 milioane de dolari, la venituri de 152,7 milioane de dolari in 2005, reiese din doua pagini de documente fiscale publicate de postul de televiziune MSNBC, transmite Bloomberg.

S-a aflat: Iata ce impozite a platit Donald Trump!

Presedintele american Donald Trump a platit in 2005 impozite in valoare de 38 de milioane de dolari, pentru venituri de peste 150 de milioane, a anuntat miercuri Casa Alba, ca raspuns la o cerere a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )