Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un consilier al lui Donald Trump se afla in vizita in Moscova: Acesta a profitat de prezenta pentru a critica sanctiunile economice impuse Rusiei

B1 B1,
Un consilier al lui Donald Trump se afla in vizita in Moscova: Acesta a profitat de prezenta pentru a critica sanctiunile economice impuse Rusiei

Carter Page, consilier in campania electorala al presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, efectueaza o vizita la Moscova. Acesta a profitat de ocazie pentru a critica sanctiunile impuse de. continuă pe B1

Un consilier al lui Donald Trump se afla in vizita in Moscova: Acesta a profitat de prezenta pentru a criticat sanctiunile economice impuse Rusiei

Carter Page, consilier in campania electorala al presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, efectueaza o vizita la Moscova. Acesta a profitat de ocazie pentru a critica sanctiunile impuse de.

Donald Trump a decis cine va fi primul presedinte european care il va vizita la Casa Alba: Klaus Iohannis inca nu a vorbit cu Trump desi a trecut o luna de la alegeri (VIDEO)

Donald Trump s-a decis cu privire la primul presedinte european care va fi invitat la Casa Alba. Este vorba despre seful de stat al Cehiei, Milos Zeman. Acesta a fost singurul presedinte din Uniunea Europeana care.

Donald Trump, desemnat OMUL ANULUI 2016 de revista Time. Hillary Clinton il urmeaza in top (VIDEO-FOTO)

Presedintele american Donald Trump a fost desemnat de revista Time Omul Anului 2016, acesta fiind al doilea an la rand cand un presedinte este desemnat cu acest titlul, anunta Daily.

Serviciile de securitate americane confirma: Rusia a intervenit pentru a-l ajuta pe Donald Trump sa ajunga la Casa Alba

Rusia a intervenit, in campania electorala din Statele Unite ale Americii, in favoarea candidatului republican si castigatorul alegerilor prezidentiale, Donald Trump.

O firma din Ucraina se ofera sa construiasca un avion pentru Donald Trump, dupa ce presedintele ales a spus ca Boeing cere prea multi bani

Compania Antonov din Ucraina, care a produs deja cel mai mare avion din lume, s-a oferit sa construiasca noul Air Force One, pe care il va folosi Donald Trump.

Procedura! Lantul de comanda pentru un atac nuclear nu tine seama si de sanatatea mintala a lui Donald Trump

Unul dintre punctele forte ale discursului de campanie al democratei Hillary Clinton a fost pericolul existentei butonului nuclear la indemana zanatecului Donald Trump. Vrem ca degetele lui sa fie oriunde in apropierea butoanelor nucleare?, intreba Hillary multimea.

CIA acuza Rusia ca l-a ajutat pe presedintele-ales Donald Trump in alegeri

CIA a conchis ca Rusia a intervenit in alegerile din 2016, pentru a-l ajuta pe presedintele-ales Donald Trump sa ajunga la Casa Alba, dar si pentru a submina increderea in sistemul electoral american, scrie Washington Post.

Barack Obama doreste ca serviciile de informatii sa cerceteze atacurile cibernetice din campania electorala, inainte ca Donald Trump sa fie investit in functie

Presedintele american Barack Obama a cerut, vineri, serviciilor de informatii, sa efectueze o investigatie aprofundata, pentru a descoperi natura atacurilor cibernetice inregistrate in timpul campaniei electorale premergatoare alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie. Actualul presedinte al SUA a cerut ca raportul sa fie complet inainte de data de 20 ianuarie, cand Donald Trump va fi investit oficial ca presedinte.

Donald Trump preia Casa Alba, dar nu renunta la Ucenicul. MGM refuza sa faca publice detaliile financiare

Donald Trump, presedintele ales al Statelor Unite, isi va pastra calitatea de producator executiv al emisiunii de tip reality-show Celebrity Apprentice Ucenicul) pentru noul sezon al acesteia, care va avea premiera pe micile ecrane nord-americane in luna ianuarie.

UN PRESEDINTE ENTERTAINER: Donald Trump va continua sa fie producator executiv pentru un RENUMIT show din SUA

Donald Trump va continua sa fie producator executiv si pe perioada presedintiei pentru emisiunea Celebrity Apprentice difuzata la postul american NBC, informeaza US Magazine. Emisiunea la care.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )