Libnet.ro
UNICEF

09:31

Donald Trump a decis cine va fi primul presedinte european care il va vizita la Casa Alba: Klaus Iohannis inca nu a vorbit cu Trump desi a trecut o luna de la alegeri (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump a decis cine va fi primul presedinte european care il va vizita la Casa Alba: Klaus Iohannis inca nu a vorbit cu Trump desi a trecut o luna de la alegeri (VIDEO)

Donald Trump s-a decis cu privire la primul presedinte european care va fi invitat la Casa Alba. Este vorba despre seful de stat al Cehiei, Milos Zeman. Acesta a fost singurul presedinte din Uniunea Europeana care. continuă pe B1

Cum a ajuns Madonna in patul lui Donald Trump

Madonna a declarat ca a ajuns odinioara in patul lui Donald Trump, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Iata ce s-a intamplat.

John Kerry: Instalarea lui Donald Trump ca presedinte nu va schimba angajamentul Statelor Unite in cadrul NATO

Secretarul de stat american, John Kerry, a dat asigurari marti ca angajamentul Statelor Unite in cadrul NATO va ramane de neclintit dupa instalarea lui Donald Trump la Casa Alba la 20 noiembrie, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Donald Trump, desemnat OMUL ANULUI 2016 de revista Time. Hillary Clinton il urmeaza in top (VIDEO-FOTO)

Presedintele american Donald Trump a fost desemnat de revista Time Omul Anului 2016, acesta fiind al doilea an la rand cand un presedinte este desemnat cu acest titlul, anunta Daily.

Donald Trump a mers la un bal mascat, cu tema Nelegiuiti si Eroi, costumat in Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump a mers sambata seara la un bal mascat cu tema Nelegiuiti si Eroi tinut la casa din Long Island a unui important donator electoral, dar vestimentatia sa nu a fost in ton cu tema petrecerii, scrie Reuters.

Donald Trump si-a vandut inca din luna iunie toate actiunile detinute in companii

Echipa de tranzitie republicana a anuntat marti dupa-amiaza ca presedintele-ales si-a vandut inca din luna iunie toate actiunile detinute in companii, o decizie care a dus la strangerea de fonduri considerabile pentru finantarea campaniei electorale si care ar putea sa elimine acum ingrijorarile privind un posibil conflict de interes pentru Donald Trump, transmite Reuters.

Donald Trump, costumat in el insusi la un bal mascat (FOTO)

Donald Trump a participat la o petrecere cu masti, numita Villains and Heroes Raufacatori si Eroi), care a avut loc sambata seara, in Long Island. Petrecerea tematica a fost og.

Donald Trump extinde cautarile pentru un secretar de stat

Presedintele ales al Statelor Unite Donald Trump extinde cautarile pentru candidati la functia de secretar de stat, in timp ce echipa sa de tranzitie ramane divizata, la aproape o luna dupa alegeri, asupra modului in care sa umple golul cel mai proeminent din cabinetul sau potential, scrie The New York Times.

Donald Trump l-a ales pe generalul John Kelly pentru a prelua conducerea Departamentului pentru Securitate Interna

Presedintele-ales al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa-l numeasca pe generalul in rezerva John Kelly la conducerea Departamentului pentru Securitate Interna, relateaza postul CBS News, preluat de Reuters.

Pizzagate face victime. Fiul generalului in retragere Michael Flynn, exclus din echipa de tranzitie a lui Donald Trump

Michael Flynn Jr, fiul generalului in retragere Michael Flynn, ales de Donald Trump pentru a fi consilierul sau pentru Securitate Nationala, a fost indepartat din echipa de tranzitie a presedintelui ales american, ca urmare a scandalului Pizzagate.

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a fost desemnat, de revista Time, Omul Anului 2016

Presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost ales, de revista Time, Omul Anului 2016. Pe lista propunerilor au mai aparut si Hillary Clinton, Vladimir Putin, Recep Erdogan si Nigel Farage.

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )