Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilierul lui Victor Ponta: Crin Antonescu pare ca nu este foarte hotarat cu cine sa se lupte. Intentiile sale reale se vor vedea in perioada urmatoare

Hotnews Hotnews,
 Consilierul lui Victor Ponta: Crin Antonescu pare ca nu este foarte hotarat cu cine sa se lupte. Intentiile sale reale se vor vedea in perioada urmatoare

Dan Sultanescu, consilier al premierului Ponta, scrie pe obiectiv. info ca in acest moment batalia politica se da intre Traian Basescu si Victor Ponta, in timp ce Crin Antonescu si PDL sunt intr-o zona in care nu e clar care le sunt adversarii. Sultanescu il inteapa pe liderul PNL, spunind ca pare ca nu este hotarat cu cine sa lupte, si il atentioneaza ca zona de atragere de nou electorat, alaturi de cel al USL, nu este ograda adversarului, ci zona publicului mai putin partizan, care ar vrea proiecte noi, depasirea vechilor batalii, constructie si atitudine pozitiva pentru viitor. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Acesta este bugetul, asa va ramane

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, dupa intalnirea cu premierul, ca decizia la nivelul USL este ca bugetul de stat sa fie mentinut in aceeasi forma. intrebat daca s-ar putea renunta la acciza,.

Mesajele lui Victor Ponta si Crin Antonescu de Ziua Nationala

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, au transmis duminica mesaje cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. In timp ce mesajul liderului Senatului este unul legat de simbolistica zilei de 1 Decembrie, cel al premierul Ponta este mai politicianist: Indiferent de diversele provocari, Guvernul Romaniei isi va face treaba si nu se va lasa tulburat de scandal, de conflicte interne inutile. Astazi avem crestere economica dupa ani de austeritate; reparam multe din nedreptatile anilor trecuti; marim salarii si pensii, platim datorii, suntem mai corecti cu partenerii statului; scoatem tara din izolare si lucram la noi proiecte mari, afirma Victor Ponta in mesajul sau.

Victor Ponta si Crin Antonescu au anuntat ca nu vor participa asta-seara la receptia de ...

Premierul Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, au anuntat ca nu vor participa in aceasta seara la receptia de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Nationale, anunta Mediafax. Nu e vorba de receptie sau nereceptie, e vorba ca de fiecare data, de 1 Decembrie, sunt la Targu-Jiu. E colegiul meu si e normal sa fiu acolo, a spus Ponta. Acelasi raspuns l-a dat si Crin Antonescu, anume ca nu va fi prezent la Cotroceni, in seara asta. Asta, in conditiile in care cei doi demnitari au .

Ziua portilor deschise la Guvern: Manifestantii anti-Rosia Montana au protestat pasnic in cabinetul lui Victor Ponta (VIDEO)

Ziua de 1 Decembrie este sarbatorita si la Palatul Victoria. Romanii sunt asteptati sa viziteze sediul Guvernului cu prilejul Zilei Portilor Deschise. Si premierul Victor Ponta i-a insotit in cateva astfel.

LIVE TEXT Victor Ponta prezinta proiectul legii bugetului in Parlament, in contextul tensiunilor fara precent Guvern-presedinte pe acesta tema. Ponta: Presedintele vrea sa santajeze parlamentul sa nu facem comisia pentru terenul de la Calarasi. Ponta l-a

Premierul Victor Ponta prezinta, marti, proiectul legii bugetului pe 2014 in fata Camerelor reunite ale Parlamentului. Dezbaterile privind proiectul Legii bugetului de stat si a proiectului Legii asigurarilor sociale ar fi trebuit sa inceapa la ora 09. Seful Senatului, Crin Antonescu, nu a luat parte la prezentarea bugetului. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor si principalele declaratiiUPDATE Ora 10. 40 Victor Ponta a facut declaratii pe holul Parlamentului si dupa sedinta: Eu am aflat de la televizor ca practic ramanem fara acord, nu am crezut ca este atat de iresponsabil. Este un nivel superior al iresponsabilitatii la care presedintele a ajuns si evident o lipsa o discernamant. UPDATE Ora 10. 14 Premierul prezinta bugetul in plen: In 2014 principalul obiectiv este de a face ca fiecare cetatean al Romaniei sa simta in propriile sale venituri o crestere economica si o dezvoltare care in acest moment este certificata de toate datele. Discursul sau a durat circa 10 minute. UPDATE Ora 10. 00 Victor Ponta, inainte de sedinta: O sa vedem daca prima data in 24 de ani presedintele nu va aproba bugetul, nu vreau sa anticipez. Presedintele vrea sa santajeze parlamentul ca sa nu mai facem comisia pentru terenul de la calarasi. Eu nu sunt de parere ca putem accepta ideea sa nu facem comisia ca sa promulge bugetul.

LIVE TEXT Victor Ponta a prezentat proiectul legii bugetului in Parlament, in contextul tensiunilor fara precent Guvern-presedinte pe acesta tema. Ponta: Presedintele vrea sa santajeze parlamentul sa nu facem comisia pentru terenul de la Calarasi. Ponta

Premierul Victor Ponta prezinta, marti, proiectul legii bugetului pe 2014 in fata Camerelor reunite ale Parlamentului. Dezbaterile privind proiectul Legii bugetului de stat si a proiectului Legii asigurarilor sociale ar fi trebuit sa inceapa la ora 09. Seful Senatului, Crin Antonescu, nu a luat parte la prezentarea bugetului, potrivit Digi 24. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor si principalele declaratiiUPDATE 10. 59 Vasile Blaga: PDL propune respingerea bugetului, cel mai nociv de la caderea comunismului. UPDATE Ora 10. 40 Victor Ponta a facut declaratii pe holul Parlamentului si dupa sedinta: Eu am aflat de la televizor ca practic ramanem fara acord, nu am crezut ca este atat de iresponsabil. Este un nivel superior al iresponsabilitatii la care presedintele a ajuns si evident o lipsa o discernamant. UPDATE Ora 10. 14 Premierul prezinta bugetul in plen: In 2014 principalul obiectiv este de a face ca fiecare cetatean al Romaniei sa simta in propriile sale venituri o crestere economica si o dezvoltare care in acest moment este certificata de toate datele. Discursul sau a durat circa 10 minute. UPDATE Ora 10. 00 Victor Ponta, inainte de sedinta: O sa vedem daca prima data in 24 de ani presedintele nu va aproba bugetul, nu vreau sa anticipez. Presedintele vrea sa santajeze parlamentul ca sa nu mai facem comisia pentru terenul de la calarasi. Eu nu sunt de parere ca putem accepta ideea sa nu facem comisia ca sa promulge bugetul.

Victor Ponta a prezentat proiectul legii bugetului in Parlament, in contextul tensiunilor fara precent Guvern-presedinte pe acesta tema. Ponta: Presedintele vrea sa santajeze parlamentul sa nu facem comisia pentru terenul de la Calarasi. Ponta l-a acuzat

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, proiectul legii bugetului pe 2014 in fata Camerelor reunite ale Parlamentului. Dezbaterile privind proiectul Legii bugetului de stat si a proiectului Legii asigurarilor sociale ar fi trebuit sa inceapa la ora 09. 30, insa au inceput in jurul orei 10. Seful Senatului, Crin Antonescu, nu a luat parte la prezentarea bugetului, potrivit Digi 24. Parlamentarii PDL si PP-DD au afisat pancarte cu slogane la adresa lui Victor Ponta si a Guvernari USL. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor si principalele declaratiiUPDATE 10. 59 Vasile Blaga: PDL propune respingerea bugetului, cel mai nociv de la caderea comunismului. UPDATE Ora 10. 40 Victor Ponta a facut declaratii pe holul Parlamentului si dupa sedinta: Eu am aflat de la televizor ca practic ramanem fara acord, nu am crezut ca este atat de iresponsabil. Este un nivel superior al iresponsabilitatii la care presedintele a ajuns si evident o lipsa o discernamant.

Ponta violent, Antonescu prudent, Dragnea absent.

Pozitionarea liderilor USL dupa refuzul lui Traian Basescu de a semna acordul cu FMI nu a fost lipsita de surprize. Daca premierul Victor Ponta si socrul sau, Ilie Sarbu, au preferat tonul dur, vicepremierul Liviu Dragnea a evitat sa il atace pe presedinte, iar liderul PNL, Crin Antonescu, a preferat un ton ponderat. Cert este, insa, ca pot fi identificate cateva directii principale de atac: tema sanatatii precare a presedintelui, tema santajului, legat de Cazul Calarasi si tema .

Crin Antonescu nu a venit in Parlament la prezentarea bugetului

Presedintele Senatului si copresedintele USL, Crin Antonescu, nu a fost prezent, marti dimineata, in plenul Parlamentului in momentul in care premierul Victor Ponta a prezentat proiectul Legii bugetului, potrivit Digi 24.

Crin Antonescu: Noi l-am facut pe Ponta prim-ministru.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la Bacau, ca Ponta trebuie sa umble cu el ca si cu sfintele moaste, iar candidatura sa la prezidentiale nu e un bacsis pe care i-l dau colegii de la PSD. PSD-ul trebuie sa faca altceva decat a facut in anii 2000-2004. Noi l-am facut pe Ponta prim-ministru - nu am pledat pentru nimeni cum am facut-o pentru el. PNL-ul este la zi cu obligatiile sale si trebuie sa se recunoasca acest lucru si trebuie sa ni se multumesca. PNL nu va fi ajutat de .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )