Libnet.ro
UNICEF

19:30

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Wetterbest preia compania Cortina WTB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Wetterbest preia compania Cortina WTB

Consiliul Concurentei a anuntat, vineri, ca a autorizat tranzactia prin care Wetterbest, companie membra a grupului Teraplast S. A, preia compania Cortina WTB. continuă pe Ziarul Bursa

An intens pentru Consiliul Concurentei! Care sunt cele mai importante investigatii finalizate in 2019 si ce urmeaza in acest an?

Consiliul Concurentei se afla la un moment de rascruce in activitatea sa, demonstrand in ultima decada ca este o autoritate de top, care functioneaza la standarde europene, cu o activitate care depaseste in unele cazuri pe cea din cadrul autoritatilor.

Consiliul Concurentei a sanctionat 4 companii pentru trucarea unor licitatii pentru semnalizare rutiera

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 3. 184 lei aprox. 000 euro) patru companii pentru trucarea unor licitatii privind achizitionarea de indicatoare rutiere sisau lucrari de marcaje rutiere, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Guvernul a adoptat OUG prin care spitalele private pot accesa programe publice de sanatate

Guvernul a adoptat, marti, proiectul de Ordonanta de Urgenta prin care serviciile medicale din cadrul programelor nationale de sanatate curative se pot derula atat prin furnizori publici, cat si prin furnizori privati, informeaza Mediafax. Pacientii vor accesa serviciul medical pe care-l considera mai bun, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

OLX anunta verificari dupa ce pe site au aparut anunturi prin care se vindeau vaccinuri antigripale

OLX Romania a anuntat vineri ca a decis intensificarea monitorizarilor zilnice, respectiv ca a declansat verificari automate prin care sunt semnalate toate anunturile prin care sunt vandute vaccinuri antigripale, acestea urmand sa fie dezactivate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )