Libnet.ro
UNICEF

08:45

Consiliul Local Galati ajuta Apaterm cu cateva milioane de lei pentru ca galatenii sa nu ramana in frig la iarna

Adevărul Adevărul,
Consiliul Local Galati ajuta Apaterm cu cateva milioane de lei pentru ca galatenii sa nu ramana in frig la iarna

Alesii locali din Galati se vor intruni maine intr-o sedinta extraordinara pentru a aloca fonduri Apaterm-ului. Se incearca astfel evitarea unei crize a incalzirii pentru aceasta iarna. continuă pe Adevărul

Alina Dumitru va fi premiata de Consiliul Local Ploiesti.

Consiliul Local Ploiesti a aprobat, luni, acordarea unui premiu in valoare de 28. 400 lei de la bugetul local sportivei Alina Dumitru, multipla campioana la judo, legitimata la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti si la Clubul Sportiv Steaua, transmite Mediafax. Consilierii locali ploiesteni au aprobat, luni, in sedinta ordinara a Consiliului Local Ploiesti, premierea Alinei Dumitru cu suma de 28. 400 de lei brut, pentru rezultate exceptionale la Campionate Europene, Campionate Mondiale si Jocuri .

Loteria Romana: Marele premiu la jocul Loto 6/49 este de peste 1,8 milioane lei

Marele premiu la jocul Loto 6/49 depaseste 1,8 milioane lei in conditiile in care, duminica, au fost acordate premii de peste 1,1 milioane lei, potrivit unui anunta facut miercuri de Loteria Romana. La.

Electroputere vrea sa-si majoreze capitalul social cu 81 milioane lei

Actionarii Electroputere simbol EPT) vor decide, pe 6 noiembrie, asupra majorarii capitalului social cu 81,14 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). Totodata, actionarii companiei il vor numi membru provizoriu al Consiliului de Administratie CA) pe Abdur-Razzak Lahda, in locul lui Daruwala Zubair, care se retrage din functie, conform aceluiasi document.

Lichiditate de circa 7,05 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,05 milioane lei circa 1,58 milioane euro).

Lichiditate de circa 10,20 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 10,20 milioane lei circa 2,29 milioane euro).

Romtelecom va furniza STS echipamente de 6,4 milioane lei pentru sistemul de urgenta 112

Romtelecom va furniza Serviciului de Telecomunicatii Speciale, operatorul sistemului de apeluri de urgenta 112, echipamente IT and C in valoare de 6,45 milioane lei, care vor conecta dispeceratele politiei, ambulantei si pompierilor cu statiile de interventie ale acestora organizate la nivelul oraselor.

Curtea de Apel a respins cererea Rompetrol de anulare a amenzii de 160 milioane lei de la Consiliul Concurentei

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Rompetrol Downstream, din grupul KazMunaiGaz, de anulare a unei amenzi de 160 milioane de lei 37,8 milioane de euro) aplicata in 2011 de Consiliul Concurentei CC), dupa ce a luat decizii similare pentru alte doua companii sanctionate.

Consiliul Concurentei a castigat in fata Rompetrol. Amenda de 160 milioane lei nu a fost anulata

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Rompetrol Downstream, din grupul KazMunaiGaz, de anulare a unei amenzi de 160 milioane de lei 37,8 milioane de euro) aplicata in 2011 de Consiliul Concurentei CC).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )