Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul de Securitate al ONU condamna lansarea rachetei nord-coreene

Hotnews Hotnews,
Consiliul de Securitate al ONU condamna lansarea rachetei nord-coreene

Consiliul de Securitate al ONU s-a intalnit de urgenta miercuri, condamnand lansarea rachetei cu raza lunga de actiune de catre Coreea de Nord, urmand ca discutiile sa continue pentru gasirea unei masuri adecvate, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, dupa lansarea rachetei nord-coreene

Coreea de Nord a lansat miercuri o racheta pentru a pune pe orbita un satelit civil de observare terestra, potrivit regimului comunist, dar care constituie un nou test de racheta balistica, potrivit comunitatii.

Consiliul de securitate al ONU s-a reunit de urgenta dupa lansarea rachetei nord coreene

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite ONU) va avea consultari, astazi, dupa ce Coreea de Nord a lansat o racheta cu raza lunga de actiune, au anuntat diplomati la ONU, citati de AFP, potrivit surselor de presa.

China condamna voalat lansarea rachetei nord coreene

China a condamnat voalat, astazi, tirul de racheta nord-coreean, subliniind ca Phenianul trebuie sa respecte rezolutiile ONU care ii interzic testele cu rachete balistice, a anuntat agentia China Noua, potrivit surselor de presa.

LANSAREA RACHETEI nord-coreene. UE ameninta cu noi sanctiuni. Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU

Coreea de Nord a lansat miercuri o racheta pentru a pune pe orbita un satelit civil de observare terestra, potrivit regimului comunist, dar care constituie un nou test de racheta balistica, potrivit comunitatii.

Membrii Consiliului de Securitate al ONU s-au reunit in urma lansarii rachetei nord-coreene.

Cei 15 membri ai Consiliului de Securitate al ONU au inceput, miercuri dimineata, la New York reuniunea cu usile inchise consacrata lansarii unei rachete nord-coreene, Marea Britanie indemnand sa se reactioneze repede si in forta, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Consiliul trebuie sa reactioneze repede si in forta la aceasta provocare, a apreciat ambasadorul britanic la ONU, Mark Lyall Grant, chiar inainte de a intra in sala de reuniune. Cu toate acestea, Lyall Grant a recunoscut in fata .

Consiliul de securitate al ONU s-a reunit de urgenta dupa lansarea rachtei nord coreene

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite va avea consultari, in aceasta dimineata, dupa ce Coreea de Nord a lansat o racheta cu raza lunga de actiune, au anuntat diplomati la ONU, citati de AFP, potrivit surselor de presa.

NATO condamna ferm tirul nord-coreean de racheta cu raza lunga de actiune.

NATO a condamnat ferm miercuri tirul unei rachete nord-coreene cu raza lunga de actiune, indemnand Phenianul sa isi respecte obligatiile internationale, relateaza AFP, citata de Mediafax. Condamn in mod ferm tirul efectuat in aceasta zi miercuri) de catre Coreea de Nord, care constituie o incalcare directa a rezolutiilor 1. 718 si 1. 874 ale Consiliului de Securitate al ONU, a declarat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice Anders Fogh Rasmussen, citat intr-un comunicat Acest .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )