Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constanta: Un barbat cu HIV abia iesit din inchisoare, acuzat de ultraj dupa ce a muscat un politist El fusese prins fara bilet si fara masca in tren

Hotnews Hotnews,
 Constanta: Un barbat cu HIV abia iesit din inchisoare, acuzat de ultraj dupa ce a muscat un politist El fusese prins fara bilet si fara masca in tren

Barbatul, eliberat duminica din inchisoare, s-a urcat intr-un tren si fara masca, si fara bilet. Acesta a fost dat jos din tren de politisti, iar in urma unei confruntari, fostul detinut, infectat cu HIV, l-a muscat de brat pe unul dintre ei. continuă pe Hotnews

CONSTANTA: Un om recent iesit din puscarie, infectat cu HIV, a muscat un politist de antebrat

Un barbat care a fost gasit fara bilet si fara masca de protectie intr-un tren, in judetul Constanta, a fost incatusat de politisti dupa ce a devenit violent si l-a muscat de antebrat pe unul dintre oamenii legii. Ulterior s-a stabilit ca barbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Alba si ca este infectat cu virusul HIV, scrie News.

Primarul ales al Timisoarei a iesit din carantina

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat ca a iesit din autoizolare, dupa ce a primit rezultatul negativ al celui de-al doilea test COVID-19, scrie News.

Liviu Dragnea face legea in PSD din inchisoare. Decizia luata de fostul sef politic, acum e clar ce se intampla

Nci nu s-au incheiat bine Alegerile Locale, ca deja au inceput negocierile pentru listele de candidati pentru parlamentare. Sunt discutii aprinse in interiorul PSD, iar surse spun ca sunt si tensiuni. Aceleasi surse spun ca Liviu Dragnea ar trage sforile, cel putin in Teleorman. Liviu Dragnea face legea in PSD din inchisoare De ceva vreme, .

Tatal lui Emi Pian, veste uriasa din inchisoare. Ce lovitura da clanul Duduianu

Lumea interlopa a fost zguduita de moartea lui Emi Pian, iar clanul Duduianu a ramas fara lider. Acum tatal acestuia le trimite un mesaj celor din Clanul Duduianu. Ramane de vazut ce se va intampla de acum in colo. Tatal lui Emi Pian, veste uriasa din inchisoare La inceputul lunii august, unul din cele mai .

Politist muscat de mana de un infectat cu virusul HIV. Barbatul doar ce se eliberase din inchisoare si a fost gasit in tren, fara masca si bilet

Duminica, 11 octombrie, politisti din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, in apropierea statiei CF Medgidia, au fost solicitati de seful de tren sa ii acorde sprijin, intrucat in tren se afla o persoana fara masca de protectie si fara bilet.

Fostul politist care l-a ucis pe George Floyd a iesit din arest pentru o cautiune de 1 milion de dolari

Derek Chauvin, fostul ofiter de politie acuzat de uciderea afro-americanului George Floyd, in Minneapolis, a fost eliberat din arest dupa depunerea unei cautiuni de 1 milion de dolari, potrivit datelor.

Carmen Satran, studenta criminala din Timisoara, poate iesi zi de zi din inchisoare. Cum a fost posibil asa ceva

In 2009, crima din caminul 50 de la Medicina, din Timisoara, soca Romania. Carmen Satran, studenta criminala, a fost condamnata atunci la 19 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Dupa doar 11 ani, aceasta poate iesi zi de zi din inchisoare, ea obtinand o schimbare a regimului de detentie. Carmen Satran si crima .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )