Libnet.ro
UNICEF

15:16

Liviu Dragnea face legea in PSD din inchisoare. Decizia luata de fostul sef politic, acum e clar ce se intampla

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea face legea in PSD din inchisoare. Decizia luata de fostul sef politic, acum e clar ce se intampla

Nci nu s-au incheiat bine Alegerile Locale, ca deja au inceput negocierile pentru listele de candidati pentru parlamentare. Sunt discutii aprinse in interiorul PSD, iar surse spun ca sunt si tensiuni. Aceleasi surse spun ca Liviu Dragnea ar trage sforile, cel putin in Teleorman. Liviu Dragnea face legea in PSD din inchisoare De ceva vreme, . continuă pe Playtech

Planul lui Liviu Dragnea dupa eliberare. Cum vrea fostul lider PSD sa o pedepseasca pe Dancila si sa-si faca un nou partid

Fostul lider PSD Liviu Dragnea ar tine legatura cu oamenii de incredere din partid prin intermediul Irinei Tanase, acesta dictand inclusiv lista pentru parlamentare, potrivit Gandul. ro, care citeaza surse politice. Totodata, Dragnea si-ar dori sa o pedepseasca pe fostul premier Viorica Dancila pe motiv ca aceasta s-a opus promovarii ordonantelor privind amnistia si gratierea.

Liviu Dragnea a primit vestea incredibila la puscarie. imprumut de peste un milion de euro

Liviu Dragnea a primit o veste surprinzatoare. Desi inca se afla in spatele gratiilor, ziua de azi a trecut mult mai greu din cauza unei deczii luate recent de fiul sau. Pentru ce isi face griji fostul lider al Partidului Social Democrat si de ce in poveste a rasarit un milion de euro? Dragnea, griji .

Tatal lui Emi Pian, veste uriasa din inchisoare. Ce lovitura da clanul Duduianu

Lumea interlopa a fost zguduita de moartea lui Emi Pian, iar clanul Duduianu a ramas fara lider. Acum tatal acestuia le trimite un mesaj celor din Clanul Duduianu. Ramane de vazut ce se va intampla de acum in colo. Tatal lui Emi Pian, veste uriasa din inchisoare La inceputul lunii august, unul din cele mai .

Stelian Bujduveanu:Gabriela Firea si partenerul sau politic Liviu Dragnea au tinut Bucurestiul si Romania in subdezvoltare

Stelian Bujduveanu, propunerae PNL pentru viceprimar al Capitalei, a raspuns la acuzele Gabrielei Firea care a afirmat joi pe Facebook ca ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos ar ascunde intr-un sertar dosarul de finantare pentru termoificare, muncit de echipa mea. Aceasta acuza ca Nicusor Dan, noul primar nelegitim vrea sa confiste proiectul. Cine a oprit-o pe Firea sa atraga fonduri cat a fost guvernarea PSD?, intreaba Bujduveanu.

Ciolacu: Nu PSD amana alegerile. Decizia este la Iohannis si la guvernul sau, in contextul gestionarii dezastruoase a pandemiei

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a estimat, luni, ca daca alegerile parlamentare planificate pentru 6 decembrie vor fi amanate, decizia va fi luata de presedintele Iohannis si premierul Orban, in contextul agravarii pandemiei de coronavirus.

Coronavirus SUA. Iesirea lui Trump din spital: Decizia va luata va fi luata in cursul zilei de luni

Decizia cu privire la posibila externare a presedintelui american Donald Trump din spital va fi luata mai tarziu in cursul zilei, a declarat luni dimineata seful sau de cabinet Mark Meadows, relateaza AFP.

Coronavirus SUA. Iesirea lui Trump din spital: Decizia va fi luata in cursul zilei de luni

Decizia cu privire la posibila externare a presedintelui american Donald Trump din spital va fi luata mai tarziu in cursul zilei, a declarat luni dimineata seful sau de cabinet Mark Meadows, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )