Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul ales al Timisoarei a iesit din carantina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul ales al Timisoarei a iesit din carantina

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat ca a iesit din autoizolare, dupa ce a primit rezultatul negativ al celui de-al doilea test COVID-19, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

DOMINIC FRITZ, PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMISOARA: Este nevoie de teste speciale pentru diferentierea cazurilor COVID-19 de virusurile sezoniere

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a declarat ca in oras nu mai sunt paturi ATI disponibile, ca personalul medical din linia intai COVID-19, care lucreaza continuu din luna martie, este epuizat si ca va fi nevoie de achizitionarea unor teste speciale care sa diferentieze cazurile COVID-19 de virusurile sezoniere.

Primarul ales al Bacaului: Deschiderea scolilor din oras - prioritatea zero dupa ce voi depune juramantul

Primarul ales al municipiului Bacau, Lucian Stanciu Viziteu, sustine ca deschiderea scolilor din oras va fi prioritatea zero dupa ce va depune juramantul, scrie Agerpres. Decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacau de inchidere a tuturor scolilor din oras, ceea ce va face ca toate orele de curs sa se desfasoare online, reprezinta practic rezultatul ultimului cadou pe care administratia socialista l-a facut bacauanilor, a scris edilul ales pe Facebook. El solicita Institutiei Prefectului sa prezinte situatia numarului de cazuri de imbolnaviri la nivelul municipiului Bacau, a focarelor identificate pe raza orasului, precum si situatia masurilor si actiunilor concrete intreprinse pentru limitarea numarului de imbolnaviri.

Ludovic Orban iese din carantina dupa al doilea test negativ de covid

Premierul Ludovic Orban urmeaza sa iasa joi din carantina si sa isi reia activitatea la Palatul Victoria, dupa ce rezultatul celui de-al doilea test pentru coronavirus a iesit negativ, a anuntat biroul de presa al guvernului, scrie Agerpres.

Primarul ales al Bacaului nu deschide scolile din oras

Toate scolile din municipiul Bacau vor functiona doar in sistem online pentru urmatoarele 14 zile.

CONSTANTA: Un om recent iesit din puscarie, infectat cu HIV, a muscat un politist de antebrat

Un barbat care a fost gasit fara bilet si fara masca de protectie intr-un tren, in judetul Constanta, a fost incatusat de politisti dupa ce a devenit violent si l-a muscat de antebrat pe unul dintre oamenii legii. Ulterior s-a stabilit ca barbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Alba si ca este infectat cu virusul HIV, scrie News.

Constanta: Un barbat cu HIV abia iesit din inchisoare, acuzat de ultraj dupa ce a muscat un politist El fusese prins fara bilet si fara masca in tren

Barbatul, eliberat duminica din inchisoare, s-a urcat intr-un tren si fara masca, si fara bilet. Acesta a fost dat jos din tren de politisti, iar in urma unei confruntari, fostul detinut, infectat cu HIV, l-a muscat de brat pe unul dintre ei.

Fostul politist care l-a ucis pe George Floyd a iesit din arest pentru o cautiune de 1 milion de dolari

Derek Chauvin, fostul ofiter de politie acuzat de uciderea afro-americanului George Floyd, in Minneapolis, a fost eliberat din arest dupa depunerea unei cautiuni de 1 milion de dolari, potrivit datelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )